Mannenhuid

Mannenhuid | Certificaat

Men are half the population. Toch wordt in veel beautysalons de focus alleen op de vrouwenhuid gelegd. Dit terwijl steeds meer mannen tijd en aandacht besteden aan hun huidverzorging. Dat doen ze niet alleen zelf, ze gaan hiervoor ook vaker naar een salon. Don´t miss out! Ook jij moet deze mannen de juiste verzorging kunnen aanbieden. Jolange Opleidingen biedt daarom een volledige opleiding aan de mannenhuid! Deze zit namelijk heel anders in elkaar dan de vrouwenhuid en heeft een andere verzorging nodig. Onze praktijkgericht opleiding leert je alles over de verschillen tussen de mannen- en vrouwenhuid door te doen. Jolange Opleidingen gelooft in het motto: learning by doing! Dus geen ellenlange theorielessen, of nog erger: online lessen. Nee, bij ons ga je heel veel leren door te oefenen op echte modellen! We geven les in kleine klassen zodat jij ook echt alle aandacht krijgt die jij verdient. Jolange Opleidingen maakt leren niet alleen leuk, we zijn ook nog eens heel betaalbaar! Thank us later!

Wat leer je?

Hoe zit een mannenhuid in elkaar? Waarom reageert deze totaal anders op een behandeling dan een vrouwenhuid? Waar moet je allemaal aan denken tijdens bijvoorbeeld ontharing van de mannenhuid? Op dit soort vragen geven we antwoord en brengen wij jou de benodigde kennis en skills bij. Deze praktijkgerichte opleiding draait om het begrijpen en kunnen verzorgen van de mannenhuid. Je leert een huidanalyse te maken, mogelijke gezichtsbehandelingen, hoe je deze zonder risico’s kunt uitvoeren en welke huidverzorgingsproducten geschikt zijn. Met behulp van modellen gaan we aan de slag met (diepe)reinigingen, peelings, stomen en/of warme doeken en klassieke massages met warme oliën voor gezicht, nek, hals en schouders. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

We got you

Jolange is er voor jou! Deze opleiding doorloop je in één dag. How is that even possible? Omdat wij weten: meer dagen kosten jou alleen maar meer tijd en geld. En wij geven onze opleiding in kleine klassen, met meer aandacht en meer lesuren. Dat is nog eens efficiënt leren! Haal je niet in één keer je certificaat? No problem, bij ons krijg je een GRATIS les om alsnog een succesvol resultaat te behalen. We got you!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Opleiding incl. werkmap & digitaal lesboek t.w.v. €18,10
Samenwerking met Groothandel Derma Codes
Niet op elkaar oefenen, meer lesuren
Erkend opleider CRKBO geregistreerd
Niet geslaagd, gratis herexamen

Dit wil je niet…

❌ Exclusief gratis lesboeken
❌ Geen samenwerking met groothandel
❌ Oefenen op mede-cursisten
❌ Geen erkende opleider
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat