Antidruk Technieken

COMING SOON – Antidruk Technieken met erkend deelcertificaat (KRP geaccrediteerd)

Antidruk wordt toegepast om drukplekken op of onder de voet en/of tenen te ontlasten. Leer nu als medisch pedicure om via deze specialistische techniek voetproblemen te verhelpen.

Accreditatiepunten (KRP)

Na het afronden van één van deze opleidingen is het mogelijk om je in te schrijven in het KRP (Kwaliteits Register voor Pedicures). Dit register is ontwikkeld door ProCert om de kwaliteit van pedicurebehandelingen te verbeteren en waarborgen. Als je bij het KRP bent aangesloten kunnen cliënten en zorgverzekeraars zien dat je aan de eisen van ProCert voldoet.

Jolange Opleidingen is continue bezig om onze opleidingen te verbeteren en om nieuwe opleidingen te ontwikkelen. Bij Jolange Opleidingen ben je dus altijd aan het juiste adres als het gaat om de nieuwste beauty technologie en trends. 

Momenteel zijn we druk bezig om onze pedicure opleidingen uit te breiden. Je kunt straks alle pedicure modules ook los volgen. Ben jij een gediplomeerde pedicure en wil jij  graag jouw orthopedische kennis verder ontwikkelen. Of wil jij een Medische Pedicure diploma behalen in jouw eigen tempo? Jolange Opleidingen biedt het allemaal aan!

Meld je hier als eerste aan voor deze opleiding –> AANMELDEN