PMU Eyeliner Artist

Opleiding PMU Eyeliner Artist | Certificaat

Are you ready for the most awesome eyecatching skills? Tijdens onze PMU Eyeliner Artist opleiding leer jij diverse soorten technieken voor het pigmenteren van de oogleden. Dit ga jij doen met een PMU-machine en een naaldmodule. Het plaatsen van Permanente make-up Eyeliners is binnenkort jouw tweede natuur! Hiermee creëer je voor jouw klanten een volle oogopslag. Het bekende blote-billengezicht kun jij in een mum van tijd wegtoveren. Nog geen ervaring met PMU? No problem! Bij het kopje “Informatie” vind je onze gestelde vooropleidingen zodat ook jij helemaal startklaar bent voor dit avontuur. Ready, set, go!

Wat leer je?

Het zetten van een eyeliner met micropigmentatie vergt veel nauwkeurigheid. We leren je dan ook speciale spantechnieken en je gaat werken met verschillende PMU-naaldmodules om de pigmentatie zowel onder als boven perfect te plaatsen. Je leert oogvormen herkennen en kan hierbij een passende PMU Eyeliner-techniek adviseren. Tijdens de intake worden jouw klanten gerust gesteld door de duidelijke uitleg en instructies over de nazorg. Jij kan na de opleiding pigmenteren tussen de wimperrand (Infralash) en een uiterst subtiele eyeliner creëren (Babyliner). De altijd populaire klassieke eyeliner en eyeliners met perfecte wings? Jij kan dit straks allemaal! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.  

Ga voor 100% veiligheid

Een verkeerde werkhouding en het verkleuren of uitlopen van het pigment is een veel voorkomend principe tijdens het pigmenteren van oogleden. Jij kunt dit voorkomen door de PMU Eyeliner Artist bij Jolange opleidingen te volgen. Wij hebben een uiterst veilige manier van werken ontwikkeld en houden ons strikt aan alle hygiëne-richtlijnen die zijn opgesteld door het RIVM. Dat zorgt ervoor dat jij straks vol vertrouwen een PMU Eyeliner behandeling uitvoert. Strive for perfection! 

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Werkmap & digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €23,95
Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Certificaat, mogelijkheid omzetten naar vakdiploma
Diverse technieken in één opleiding!
Geen inschrijfkosten!

Dit wil je niet…

❌ Extra kosten voor theorieboeken
❌ Geen lespakket, waardoor je thuis niet kunt oefenen!
❌ Geen professionele opleider, certificaat heeft geen waarde
❌ Je leert maar 1 techniek, achterhaalde werkwijze!
❌ Hoge administratiekosten