Allround Haarvlechten – Braids

Allround Haarvlechten – Braids | Certificaat

We hebben ze voorbij zien komen op de catwalk bij Fendi, Dior, Max Mara en bij nog veel meer bekende merken: de vlechten… yes! Ze komen in allerlei varianten, van bokserbraids, lange messy vlechten tot statement vlechten. Vlechten zijn weer helemaal in, waardoor er in de salons ook veel vraag naar is. Tijdens deze opleiding Allround Haarvlechten – Braids ga je aan de slag met diverse vlechttechnieken die jouw klanten versteld doen staan.

Wat leer je

Twistvlecht, bakkersvlecht, visgraatvlecht, invlechten, messy vlechtjes, kabelvlechten. Wat zijn vlechtjes toch leuk! En daarbij zijn vlechten op ontiegelijk veel manieren te combineren. Tijdens deze praktijkgerichte lessen krijg je dit alles snel onder de knie. De fishtail-, waterval- of bohemian vlecht: jij kan het binnenkort allemaal vakkundig tevoorschijn toveren, zowel bij jezelf als bij je klanten. Heb jij nog nooit gehoord van de outside vlecht of de twisted edge fishtail vlecht? Daar komt dan verandering in na deze opleiding. Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging? Dan zien wij je snel bij deze creatieve opleiding haarvlechten. Want er is één ding wat zeker is… Braids never go out of style!

Braids more popular than ever

Vlechten is hipper dan ooit. In het straatbeeld, op modeshows of Instagram, TikTok en Facebook: je ziet overal dames met mooi gevlochten haar. Maar om zo’n prachtig resultaat te behalen, is het belangrijk om de juiste methodes te gebruiken, zodat het haar comfortabel zit en vooral niet beschadigd raakt. Ben jij op zoek naar een uitgebreide opleiding vlechten van het haar, waarbij je alles leert op het gebied van haarvlechten? En wil jij de beste Hair Braid Specialist worden, dan ben je bij Jolange Opleidingen aan het juiste adres. Meer weten? Zie hieronder het lesprogramma. 

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

GRATIS readers t.w.v. €24,-
Leer de meeste haarvlechttechnieken
Professioneel opleidingsinstituut
Kleine klassen en meer praktijkuren
Persoonlijke begeleiding middels Online Support
Niet geslaagd? Gratis herexamen

Andere opleiders:

❌ Geen gratis readers
❌ Standaard vlechttechnieken
❌ Geen professioneel opleidingsinstituut 
❌ Grote klassen, minder praktijkuren
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat