Te volgen met STAP-subsidie

HIFU Anti-Aging

Aanbieding!

Beauty apparatuur opleiding HIFU Anti-Aging met certificaat

Wil jij effectieve verjongingsbehandelingen zonder chirurgische ingreep aanbieden? Of zoek je naar een nieuwe toevoeging voor in jouw beautysalon? Dan is de opleiding HIFU Anti-Aging de juiste keuze voor jou!

Na de uitgebreide opleiding onder begeleiding van onze professionele docent ben je in staat om zelfstandig met het HIFU-apparaat te werken en de behandeling succesvol uit te voeren. Deze behandeling staat volledig in het teken van het stimuleren van de collageenproductie en zorgt ervoor dat de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de huidcellen verbetert. Na slechts één behandeling bereik je al het optimale resultaat! Het effect van de behandeling wordt in de tweede maand na de behandeling zichtbaar. Dit mooie resultaat blijft vervolgens 1 tot 2 jaar zichtbaar!

Je werkt tijdens de HIFU opleiding met de nieuwste apparatuur van Groothandel Derma Codes. Zij houden de ontwikkelingen op het gebied van HIFU anti-aging apparatuur nauwlettend in de gaten. Zo garanderen wij jou de nieuwste technologieën!

Jolange Opleidingen kan deze opleiding in 1 dag aanbieden. Doordat je de theorie vooraf toegezonden krijgt en zelf thuis voorbereid hoef je hier geen extra lesdag aan te spenderen. Het volgen van een opleiding is al kostbaar genoeg, dus Jolange Opleidingen denkt hier graag in mee! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Theorieboek inbegrepen
✔ Inclusief gebruik van apparatuur
✔ Niet geslaagd? Praktijk herexamen inbegrepen
✔ Jolange Opleidingen is CRKBO geregistreerd.
✔ Kleine groepen met gecertificeerde docenten