PMU Kleurenleer

Opleiding PMU Kleurenleer | Certificaat

You colourful rebel! PMU Kleurenleer, ook wel kleuranalyse genoemd, vormt de basis van elke permanente make-up behandeling. Wil jij aan de slag met het zetten van de mooiste PMU-wenkbrauwen, -eyeliners en -lips? Dan is de opleiding PMU Kleurenleer een verplicht onderdeel. Heb je al aantoonbare ervaring met permanente make-up? Dan is dit onderdeel niet verplicht.

Wat leer je?

Welke primaire en secundaire kleuren zijn en hoe meng je nu eigenlijk een kleur? Het lijkt simpel maar dat is het niet. Er zijn zo ontzettend veel kleurschakelingen mogelijk en door het kleinste foutje kan een PMU behandeling compleet verkeerd uitpakken. Tijdens de opleiding leer je om warme en koele ondertonen van de de huid te herkennen. Je leert in een mum van tijd hoe de huid werkt, alle do’s en don’t rondom pigmentatie en implantatietechnieken. Welk pigment ga jij nu uiteindelijk adviseren aan jouw klant? Alles komt aan bod tijdens deze unieke en onmisbare opleiding binnen de PMU branche. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder. 

Streef naar perfectie!

Het komt helaas te vaak voor dat een iemand met de verkeerde kleur wenkbrauwen rondloopt. Dit komt omdat er bij heel veel PMU specialisten en artiesten een basiskennis over kleurenleer ontbreekt. Permanente make-up draait dus niet alleen om de wijze waarop het pigment in de huid wordt aangebracht. Het is noodzakelijk om over specifieke kennis en vaardigheden te beschikken, om het mooiste resultaat te krijgen. Je leert dit allemaal tijdens de PMU Kleurenleer opleiding!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €77,85
Onmisbaar Certificaat binnen de PMU
Uitgebreide theorie over kleuren!
Persoonlijke begeleiding 
Geen inschrijfkosten!

Dit wil je niet…

❌ Extra kosten voor theorieboeken
❌ Geen aangesloten groothandel met PMU producten!
❌ Geen professionele opleider, certificaat heeft geen waarde
❌ Achterhaalde werkwijze!
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Hoge administratiekosten