Tandkristallen

Opleiding Tandkristallen | Certificaat

Welkom in de wereld van Dental strass- Tooth Gems World bij Jolange Opleidingen. Hier ben je aan het juiste adres voor het plaatsen van de gekste, mooiste creaties van tandkristallen of -juwelen.

Het plaatsen van tandsieraden, ook wel tooth gems genoemd, is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Gevaarlijke beschadigingen liggen op de loer: je wil natuurlijk geen onherstelbare glazuur- of tandbeschadiging aanbrengen. Door slechte reiniging of de verkeerde lijm te gebruiken kunnen er bacteriën onder de kristallen komen, dat wil je toch niet!? Zo’n situatie kan jou niet alleen een slechte reputatie geven, het kan ook nog eens heel gevaarlijk zijn voor je klant. Bij Jolange Opleidingen leer je op een veilige en correcte manier de mooiste tooth gems plaatsen. Onze docenten hebben alle kennis in huis om jou de beste tips & tricks te leren op het gebied van dental strass. Team Jolange Opleidingen durft te beweren dat er voor jou geen betere keuze is dan te leren van onze professionals! On top of that zijn wij ook nog eens heel betaalbaar, dus what are you waiting for? Schrijf je snel in en kom letterlijk en figuurlijk shinen bij Jolange Opleidingen!  

Wat leer je?

Ready? Je leert bij ons alles over de anatomie van het gebit, verschillende gebitsaandoeningen en hoe je een intake afneemt. Daarna ga je verder met de reiniging van de tand, je leert met de juiste lijm te werken en uiteraard ga je verschillende tandkristallen en -juwelen plaatsen, zoals Billy Bobs, Skyces of Twinkels. Bring the bling! Uiteraard is er ook voldoende aandacht over de nazorg van de kristallen en het verwijderen van de gems. Je komt als volleert tandcosmeticus bij ons vandaan! Alles weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Get ready for fast learning

Let’s not make things complicated! Jolange Opleidingen denkt met jou mee. Get ready voor de beste lessen en de snelste resultaten. Onze opleiding Tandkristallen ‘dental strass’ plaatsen volg je al in 1 dag! Meer lessen zijn niet nodig, dat zou jou alleen maar onnodig tijd en geld kosten. Wij geven onze opleiding in kleine klassen, met meer aandacht en meer lesuren. Jij leert op deze manier meer, beter en sneller! Jolange Opleidingen zorgt dat toekomstige klanten alleen nog maar door jou geholpen willen worden, want jij wordt de beste tooth gem expert!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €36,05
Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Niet op elkaar oefenen, meer lesuren!
Niet geslaagd? Gratis herkansing
Incl. diploma, Jolange is CRKBO geregistreerd
Kleine groepen met vakbekwame docenten

Dit wil je niet…

❌ Geen digitaal lesboek
❌ Geen lespakket, waardoor je thuis niet kunt oefenen!
❌ Op elkaar oefenen, minder lesuren
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat
❌ Geen erkende opleider
❌ Grote groepen, weinig aandacht