Sugar Waxen

Opleiding Sugar Waxen | Met Certificaat

Forever and ever the best? Yes, you won’t settle for less! Bij Jolange Opleidingen leren we jou binnen een mum van tijd de most natural & vegan – techniek Sugar Waxen. Het resultaat? Een zachte en gladde huid zonder ongewenste haren. Sugaring is een zeer specialistische ontharingstechniek voor het lichaam en gelaat. Het is niet eenvoudig om Sugar Waxing te leren, maar onze gecertificeerde docenten leren jou tijdens de opleiding alle tips en tricks omtrent Suikerwaxen. Ready for some sweets? Let’s go!

Wat leer je?

Foutjes herstellen? Nee wij leren jou hoe je foutjes moet voorkomen! Het begrijpen van het haargroeiproces, vervolg afspraken maken, voor- en nabehandelingen inplannen en zeker niet onbelangrijk, uiterst hygiënische werken. Exciting right? Je leert tijdens deze opleiding o.a. om de benen, armen en oksels te ontharen. Sugaring kan je ook gebruiken om de kortste haartjes te verwijderen. Tijdens de opleiding behandel je daarom ook hoe je haartjes in het gelaat verwijdert, zoals de bovenlip en wenkbrauwen. Wil jij ook intiem leren waxen met suiker? No problem! Niet iedereen vind dit prettig en bij Jolange laten wij daarom de keus aan jou. Maak jouw keuze tijdens het inschrijven. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Take it to the next level

Bij Jolange zijn wij niet te stoppen en gaan wij altijd next level! Het verschil tussen Sugar Wax en andere hars en wax ontharingsproducten, is dat Sugar Wax een natuurlijke pasta is. Deze pasta is uitsluitend gemaakt van suiker, citroen en water. Hierdoor is suikerwax hypoallergeen en bevat het geen parabenen of conserveermiddelen. Temperatuur van sugar wax is veel lager, hierdoor is de kans op huidbeschadigingen veel minder. Sugar waxing is daarom ook nog eens zeer geschikt voor de gevoelige huid. Let’s  stay natural all day! 

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €5,99
Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Niet op elkaar oefenen, meer lesuren!
Niet geslaagd? Gratis herkansing
Incl. diploma, Jolange is CRKBO geregistreerd
Kleine groepen met vakbekwame docenten

Dit wil je niet…

❌ Geen digitaal lesboek
❌ Geen lespakket, waardoor je thuis niet kunt oefenen!
❌ Op elkaar oefenen, minder lesuren
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat
❌ Geen erkende opleider
❌ Grote groepen, weinig aandacht