Bruidskapsels – Bridal Masterclass

Bruidskapsels – Bridal Masterclass | Certificaat

Ben jij al een bruidskapsel professional en heb jij al geruime ervaring in opsteekkapsels en bridal hair? Dan is de specialisatie Bruidskapsels – Bridal Masterclass dé opleiding voor jou! Tijdens deze opleiding ga je je skills verbreden en verdiepen. Er wordt lesgegeven in een hoog tempo en op het hoogste niveau. Na deze opleiding ben jij namelijk de beste uit het vak. Bruidskapsels hebben geen geheimen meer voor jou en jij kunt aan iedere wens van een bruid voldoen. Dit is dan ook de reden waarom klanten bij jou terug zullen komen en waardoor jij hoog aangeschreven zal staan.

Deze perfectie training in bruidskapsels kun je oneindig blijven volgen. Er komen steeds meer nieuwe technieken bij en de trends in bruidskapsels veranderen per seizoen. Hoe fijn is het dat je bij deze opleiding alle technieken kunt perfectioneren met behulp van professionele docenten. Er wordt dan niet alleen gelet op perfectie maar ook op snelheid en vaardigheden. Dat maakt het dat deze opleiding geschikt is voor alle bruidskapsel experts.  

Wat leer je

Be prepared! Deze opleiding start met het creëren van minimaal 4 verschillende hoogwaardige bruidskapsels op een oefenhoofd. In de middag ga je aan de slag met 2 echte modellen, waarbij je bruidskapsels tot in perfectie gaat toepassen. Het tempo ligt hoog dus wees voorbereid! Laat jouw creativiteit de vrije loop en maak 2 verschillende bruidskapsels bij jouw model. Ga tevens de uitdaging aan door ook 2 bruidskapsels te creëren uit opdracht van onze docenten. Van ieder kapsel wordt er een professionele foto gemaakt voor in jouw eigen portfolio. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Are you ready for a bridal hairstyle challenge

We halen tijdens deze opleiding alles uit de kast. Simpele bruidskapsels komen niet aan bod, jij gaat alleen aan de slag met complexe bruidskapsels. Je wordt getoetst op voorbereiding en het juiste bruidskapsel bij de juiste gezichtsvorm. De stijl, de glans, de stevigheid en verwerking van het haar moeten tot in de puntjes perfect zijn om na deze opleiding te kunnen zeggen dat jij een Bridal Expert bent.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Erkende opleiding CRKBO
Inclusief digitale lesboeken t.w.v. €66,15

Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Geen administratiekosten
Kleine klassen en meer praktijkuren
Niet geslaagd? Gratis herkansing

Dit wil je niet…

❌ Geen erkende opleider
❌ Lesboeken niet inbegrepen

❌ Geen lespakket, extra kosten en niet kunnen oefenen
❌ Nodig hoge administratiekosten
❌ Grote klassen, minder praktijkuren
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat