Wenkbrauwen Shapen

Beauty opleiding Wenkbrauwen Shapen met certificaat

Is het altijd al je droom geweest om in een brow bar te werken? Of heb je de ambitie om jouw eigen wenkbrauwsalon te beginnen? Volg deze droom en kies voor de opleiding Wenkbrauw Shapen bij Jolange Opleidingen. Wij zijn een gecertificeerde en particuliere opleider. Bij ons krijg je les van gediplomeerde enthousiaste brow-docenten. Zij hebben heel veel ervaring met het creëren van de perfecte eyebrow shapes. Les krijgen in een brow studio valt hierbij in het niet. Bij een brow studio lopen tijdens de les klanten in- en uit. Hierdoor is er te weinig focus en aandacht voor jou als cursist. How about no! Bij Jolange Opleidingen zorgen we ervoor dat de cursist centraal staat. Op deze manier kies je voor de hoogste kwaliteit van lesgeven en maak jij de meest perfecte wenkbrauwen aan de hand van de nieuwste trends op het gebied van brows. 

Wat leer je?

Deze opleiding wenkbrauw shapen is een must voor iedere beauty specialist en vormt de perfecte basis om een succesvol wenkbrauwstylist te worden. Het visualiseren en shapen van de wenkbrauwen staat centraal. Je leert om bij elk gezichtstype de juiste wenkbrauwvorm te kiezen en creëren. Diverse wenkbrauwtechnieken komen aanbod, zoals, hairstrokes. Dit zijn fijne wenkbrauwhaartjes die niet van echt te onderscheiden zijn. Jij kunt na deze opleiding de mooiste naturel wenkbrauwen maken, waarbij de kleur perfect is afgestemd op de huid. Of wat dacht je van zachte poeder wenkbrauwen en natuurlijk ook de Ombre wenkbrauwtechniek! Deze technieken heb jij straks allemaal onder de knie. And thats not all! Bij Jolange Opleiding ga jij nog een stapje verder. Ook Browmapping of “pre ink brow mapping” komt aan bod. Met speciale tools creëer je zo de mooiste en perfecte wenkbrauwen. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Challenge yourself

Jolange Opleidingen houdt het niet bij de basis. Wij tillen jou naar the next level! Jij bent namelijk na deze opleiding op de hoogte van de nieuwste wenkbrauw-trends en heb jij je certificaat gehaald bij een opleider die jou de meeste browstyling-technieken leert. Bij Jolange Opleidingen weten wij hoe kostbaar jouw tijd is. We vallen jou niet lastig met lange theorielessen. We speed things up! De cursus wenkbrauw shapen duurt 1 dag. Aan het einde van de dag ontvang jij een waardevol certificaat. Is 1 dag dan wel genoeg? Zeker weten! Bij Jolange Opleidingen houden we de klassen klein, zodat we jou alle aandacht kunnen geven die jij verdient en oefen jij niet op elkaar, maar op echte modellen. Hierdoor heb jij maar liefst 95% praktijkuren! 

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €11,99

Niet op elkaar oefenen, meer lesuren!
Niet geslaagd? Gratis herkansing
Incl. certificaat. Jolange is CRKBO geregistreerd
Kleine groepen met vakbekwame docenten
Eerlijke recensies door onafhankelijk bedrijf

Dit wil je niet…

❌ Geen lespakket, niet thuis kunnen oefenen
❌ Digitaal lesboek niet inbegrepen

❌ Op elkaar oefenen, minder lesuren!
❌ Niet geslaagd, geen certificaat
❌ Geen professionele opleider
❌ Grote klassen, geen gediplomeerde docenten
❌ Recensies in eigen beheer