PMU Hair Scalp Artist

Opleiding PMU Hair Scalp Artist met erkend certificaat

Let’s offer the world some well-deserved confidence! Meer dan bij welke PMU-behandeling dan ook, bied jij met Micro Hair Pigmentation (MHP) niet alleen schoonheid maar ook zelfvertrouwen. Kale plekken, diepe inhammen of een geheel kaal hoofd, littekens in de haargoei op de hoofdhuid of in de baard (bij mannen); mannen en vrouwen kunnen er onzeker van worden. Soms is het erfelijk, soms komt het door ziekte. In jouw studio kun jij deze mensen gaan helpen! Jolange Opleidingen is de eerste die deze opleiding zo heeft samengesteld dat je genoeg hebt aan twee lessen! Dit bespaart jou tijd en extra kosten. Mooi meegenomen toch?

Jolange Opleidingen leert jou meer dan andere beautyopleiders. Naast het creëren van haartjes (stoppels), leren wij je ook het opvullen van kale plekken in de baard en of snor (bij Alopecia). Natuurlijk leren wij je ook de micropigmentatie wat de oplossing is voor het camoufleren van littekens na een haartransplantatie.

De benaming haartatoeage is misleidend. Het MHP-proces is veel meer dan dat en de techniek is compleet anders. Bij een te diepe penetratie migreert het pigment en vergroot het haartje zich. Het gevolg: een onnatuurlijke hair scalp pigmentatie. Dit noemen wij een blow out; kenmerkend voor onervarenheid of onvoldoende opleiding. Dit wil je voorkomen! Jolange Opleidingen is een erkende opleider. Je krijgt les van gecertificeerde docenten die jou écht verder helpen in het vak.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen
✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren. 95% praktijkuren!
✔ Erkend certificaat. Jolange Opleidingen is CRKBO geregistreerd
✔ Kleine groepen met vakbekwame docenten
✔ Afsluiten aansprakelijkheidsverzekering mogelijk