PMU Hair Scalp Artist

Opleiding PMU Hair Scalp Artist | Certificaat

Let’s offer the world some well-deserved confidence! Meer dan bij welke PMU-behandeling dan ook, bied jij met Micro Hair Pigmentation (MHP) niet alleen schoonheid maar ook zelfvertrouwen. Kale plekken, diepe inhammen of een geheel kaal hoofd, littekens in de haargoei op de hoofdhuid of in de baard (bij mannen); mannen en vrouwen kunnen er onzeker van worden. Soms is het erfelijk, soms komt het door ziekte. In jouw studio kun jij deze mensen gaan helpen! 

Wat leer je?

Jolange Opleidingen leert jou meer dan andere beautyopleiders. Naast het creëren van haartjes (stoppels), leren wij je ook het opvullen van kale plekken in de baard en of snor (bij Alopecia). Natuurlijk leren wij je ook de micropigmentatie wat de oplossing is voor het camoufleren van littekens na een haartransplantatie. De benaming haartatoeage is misleidend. Het MHP-proces is veel meer dan dat en de techniek is compleet anders. Bij een te diepe penetratie migreert het pigment en vergroot het haartje zich. Het gevolg: een onnatuurlijke hair scalp pigmentatie. Dit noemen wij een blow out; kenmerkend voor onervarenheid of onvoldoende opleiding. Dit wil je voorkomen! Jolange Opleidingen is een vakkundig en hoog gewaardeerde opleider in Europa. Je krijgt les van gecertificeerde docenten die jou écht verder kunnen helpen in het vak. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Only the best for you

Jolange Opleidingen is de eerste die deze opleiding zo heeft samengesteld dat je genoeg hebt aan twee lessen! Dit bespaart jou tijd en extra kosten. De theorie krijg jij vanaf het moment van inschrijven namelijk direct in het opleidingsportaal. Tijdens de lessen duiken we zo snel mogelijk de praktijk in. Een inspirerend en vlot traject waarin jij direct 100% bent voorbereid op de praktijk. Prepare for some amazing skills! Benieuwd naar het complete overzicht van de lessen kijk dan bij ons lesprogramma. 

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Je gaat met 100% zekerheid de deur uit
Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €53,90

Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
 Certificaat met naamsbekendheid
Diverse technieken in één opleiding!
Geen inschrijfkosten!

Dit wil je niet…

❌ Je bent niet 100% voorbereid op de praktijk
❌ Lesboek niet inbegrepen

❌ Geen lespakket, waardoor je thuis niet kunt oefenen!
❌ Geen professionele opleider, certificaat heeft geen waarde
❌ Je leert maar 1 techniek, achterhaalde werkwijze!
❌ Hoge administratiekosten