Classic & New Haircuts

Classic & New haircuts | Diploma

Bij Jolange Opleidingen hebben we een unieke Barbieropleiding ontwikkeld voor iedereen die een expert wil worden in Classic & New Haircuts. Deze opleiding bestaat uit vier stevige lessen van elk zes uur, dus geen gedoe met korte drie-uur sessies waar je acht keer naartoe moet. Drie uur per les is gewoonweg te weinig!

En natuurlijk, ben je al een ervaren kapper en beheers je het heren knippen al. Je begrijpt toch wel dat je niet zomaar in vier lessen een complete barbierlook onder de knie krijgt, right? Voor deze opleiding is eerst de Heren Knippen opleiding aan de beurt. Bij Jolange Opleidingen bepaal jij het tempo! Geen gedoe met wachten op mede-cursisten die misschien wat trager zijn. Hier stippel je je eigen weg uit. We moedigen aan om zoveel mogelijk haarmodellen te knippen per les. Geen belemmeringen, alleen maar groei en creativiteit. Let’s rock those cuts!

Wat leer je?

It’s too much to tell, maar we proberen het toch! Wel eens gehoord van de Executive Contour, Pompadour of de Slickback? Voor je het weet beheers je de nieuwste technieken om dit soort stoere haarmodellen te creëren. We geven tijdens de opleiding ook veel aandacht aan het maken van een mooie fading in het haar. And that’s not everything! Een old school herenkapsel laten overlopen in een vloeiende, strakke en vlijmscherpe cut, inclusief tondeusetechniek voor de contour (skin fade, razor fade en taper fade) voor een topresultaat. En wat dacht je van de French crop, de Buzz cut en uiteenlopende Quiff haarkapsels? Wij zorgen dat je er straks volledig in thuis bent en indruk gaat maken op je klanten. Ook het figuren maken en strakke lijnen scheren is iets wat we jou tot in de finesses gaan leren. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Lets “shave” it up!

Hey you, hairdresser! Ben jij kapper en wil jij barbier skills gaan leren of optimaliseren? Een goede en betaalbare opleiding barbier is niet makkelijk te vinden. Les krijgen in een kapsalon waar continue klanten naar binnen lopen? Dit is niet de ideale leeromgeving. Dit kan anders! Bij Jolange Opleidingen bieden wij deze opleiding aan in een professionele leeromgeving waar je les krijgt van gediplomeerde docenten. Je leert alleen de nieuwste technieken wat betreft het knippen, scheren en modelleren, zodat jij up to date bent van de nieuwste trends.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Persoonlijke begeleiding in de les
Erkend certificaat
Leren op een professioneel leerbedrijf
Persoonlijke begeleiding middels Online Support
Niet geslaagd? Gratis herkansing
Je krijgt van ons…
   Digitaal lesboeken t.w.v. €108,05

Dit wil je niet…

❌ Geen persoonlijke begeleiding, les in grote groepen
❌ Geen waardevol certificaat
❌ Les krijgen in een kapsalon
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat
❌ Geen extra digitaal lesboek