Classic & new haircuts

Classic & New haircuts | Erkend certificaat

De opleiding Classic & New haircuts is geschikt voor kappers die old & new school barbier willen worden en die al ervaring hebben met het knippen van heren. Ready for the next level? Van kapper naar artiest! Als barbier ga je met de tijd mee, ben je creatief, trend setting en weet je klanten aan je te binden met custom looks en de beste adviezen. Bij Jolange Opleidingen zorgen we voor jouw transformatie.

Wat leer je?

Wel eens gehoord van de Executive Contour, Pompadour of de Slickback? Voor je het weet beheers je de nieuwste technieken om dit soort stoere haarmodellen te creëren. We geven tijdens de opleiding ook veel aandacht aan het maken van een mooie fading in het haar.

Leren door te doen! Een old school herenkapsel laten overlopen in een vloeiende, strakke en vlijmscherpe cut, inclusief tondeusetechniek voor de contour (skin fade, razor fade en taper fade) voor een topresultaat. En wat dacht je van de French crop, de Buzz cut en uiteenlopende Quiff haarkapsels? Wij zorgen dat je er straks volledig in thuis bent en indruk gaat maken op je klanten. Ook het figuren maken en strakke lijnen scheren is iets wat we jou tot in de finesses gaan leren.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen
✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren. 95% praktijkuren!
✔ Erkend certificaat, Jolange is CRKBO geregistreerd
✔ Kleine groepen met vakbekwame docenten
✔ Aansluiten bij ANKO
✔ Online support