Classic & New Haircuts

Classic & New haircuts | Met certificaat

De opleiding Classic & New Haircuts is geschikt voor kappers die old & new school barbier willen worden en die al ervaring hebben met het knippen van heren. Ready for the next level? Van kapper naar artiest! Als barbier ga je met de tijd mee, ben je creatief, trend setting en weet je klanten aan je te binden met custom looks en de beste adviezen. Bij Jolange Opleidingen zorgen we voor jouw transformatie.

Wat leer je?

It’s too much to tell, maar we proberen het toch! Wel eens gehoord van de Executive Contour, Pompadour of de Slickback? Voor je het weet beheers je de nieuwste technieken om dit soort stoere haarmodellen te creëren. We geven tijdens de opleiding ook veel aandacht aan het maken van een mooie fading in het haar. And that’s not everything! Een old school herenkapsel laten overlopen in een vloeiende, strakke en vlijmscherpe cut, inclusief tondeusetechniek voor de contour (skin fade, razor fade en taper fade) voor een topresultaat. En wat dacht je van de French crop, de Buzz cut en uiteenlopende Quiff haarkapsels? Wij zorgen dat je er straks volledig in thuis bent en indruk gaat maken op je klanten. Ook het figuren maken en strakke lijnen scheren is iets wat we jou tot in de finesses gaan leren. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Lets “shave”it up!

Bij Jolange Opleidingen ben je geen nummer. Onze kappersklassen zijn klein, waardoor er volop tijd en aandacht is voor extra oefening en het stellen van vragen. Ook houden we de vaart erin en willen we jou zoveel mogelijk lestijd geven, maar liefst 95% praktijkuren. Voorafgaand aan de opleiding kun jij jouw digitaal lesboek al downloaden, zodat je de theorie thuis kunt voorbereiden. Zo kunnen we in de lessen direct aan de slag met de praktijk. Dat is veel beter dan saaie lessen over de theorie! Jij leert op deze manier meer, beter en sneller en haal je het maximale uit deze geweldige opleiding (en uit jezelf). 

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Persoonlijke begeleiding in de les
Erkend certificaat
Leren op een professioneel leerbedrijf
Persoonlijke begeleiding middels Online Support
Niet geslaagd? Gratis herkansing
Je krijgt van ons…
   Digitaal lesboek, gentleman scheermes & 5x oefenhoofd t.w.v. €345,15

Dit wil je niet…

❌ Geen persoonlijke begeleiding, les in grote groepen
❌ Geen waardevol certificaat
❌ Les krijgen in een kapsalon
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat
❌ Geen extra digitaal lesboek & materialen