Wimperextensions Russian Volume 2D tot 7D

Beauty opleiding | Wimperextensions Russian Volume 2D tot 7D | Certificaat

Don’t play Russian Roulette! Level up. Investeer in jouw toekomst en haal het maximale uit jouw talent. Ben jij een wimperspecialist en wil jij jezelf verder specialiseren? Dan is de opleiding Wimperextensions Russian Volume echt iets voor jou. De 2D tot 7D methode is een unieke wimperstyling-techniek. Hiermee is het mogelijk om nóg meer volume bij wimpers te creëren, zonder de natuurlijke oogwimpers te beschadigen. Awesomeness!

Wat leer je?

Het verschil tussen One by One wimpers en Russian Volume wimperextensions zit ‘m in de dikte en de techniek. Bij Russian volume zijn de wimpers dunner en zachter en gebruik je een zogenoemde waaiertechniek waardoor de wimpers donkerder en voller lijken. Tijdens deze opleiding leren we jou deze ‘Russian Volume waaiertechniek’. Jouw klanten krijgen hierdoor volumineuze wimpers die er natuurlijk uitzien en nauwelijks merkbaar zijn. Je leert diverse technieken om de dunste wimperhaartjes te plaatsen op de natuurlijke wimpers. Ook leer je te werken met meerdere wimpersoorten, zodat je bij iedereen de mooiste volle wimpers kunt creëren. Let op: dit leer je niet even tussendoor in een salon! Dit wil je met aandacht en precisie onder de knie krijgen en oefenen. Kies voor kwaliteit en een professioneel certificaat. Jolange Opleidingen is de beste en veiligste keuze. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Let’s make it happen real soon

Bij Jolange Opleidingen denken we met je mee. We zorgen dat jij zo snel mogelijk én zoveel mogelijk leert. En ja, dat kan in 1 dag. Andere opleiders bieden soms meerdere dagen aan. Niet nodig! Kost jou alleen maar meer geld. Onze klassen zijn klein, waardoor er volop tijd en aandacht is voor jou. Voorafgaand aan de opleiding kun jij jouw digitaal lesboek al downloaden zodat je de theorie thuis kunt voorbereiden. Zo kunnen we in de lessen direct aan de slag met de praktijk. Dat is veel beter dan saaien lessen over de theorie! Ook oefen je bij deze opleiding niet op elkaar, maar op modellen, zodat je meer lesuren hebt en het maximale uit deze leuke opleiding haalt.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Gecertificeerde school en docenten
Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €33,30

Niet op elkaar oefenen, meer lesuren!
Niet geslaagd? Gratis herkansing
Professioneel certificaat. Jolange is CRKBO geregistreerd
Kleine groepen, persoonlijke begeleiding
Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes

Dit wil je niet…

❌ les in salon, geen gediplomeerde docenten
❌ Digitaal lesboek niet inbegrepen

❌ Op elkaar oefenen, minder lesuren!
❌ Niet geslaagd, geen certificaat
❌ Geen professionele opleider
❌ Grote klassen, minder aandacht voor jou
❌ Geen lespakket, niet thuis kunnen oefenen