Plasma Lift ‘Fibroblasting’

Opleiding Plasma Lift ‘Fibroblasting’ | Certificaat

It’s magic! Een face- of ooglift behandeling met verbluffende resultaten én zonder chirurgische ingreep? Het is mogelijk met Plasma Lift Fibroblasting! Bij de Plasma Lift (ook wel plasmage genoemd), ioniseert een Lift Plasma-Generator atmosferische lucht tussen de huidplooien. Hierdoor ontstaat er een plasmawolkje. Met dit plasmawolkje kun je onder de pijngrens en op gecontroleerde wijze overtollige huid verwijderen. Met deze behandeling worden zeer natuurlijke en verbluffende resultaten behaald! Onder andere het uitvoeren van een ooglift, verminderen van (frons)rimpels en behandelen van pigmentvlekken. Fibroblasting is een veilige anti-aging techniek met een kort herstel en zonder littekenweefsel! Bij Jolange Opleidingen kun jij nu onze opleiding ‘Fibroblasting’ volgen, waar je van echte huidtherapeuten en in kleine groepen leert om de mooiste resultaten te behalen. Je oefent op echte modellen en dus niet op je medestudenten, waardoor je alle praktijklessen ten volle kunt benutten. Hello, nieuwe klanten!

Wat leer je?

We leren je de fijne kneepjes van deze mooie techniek, zodat jij jouw klanten mooier dan ooit kunt maken. Met de Plasma Pen leer je verbluffende resultaten te bereiken bij de behandeling van onder andere striae, littekens, fibromen en pigmentvlekken. En dat is nog lang niet alles: je leert permanente make-up verwijderen, vocht onder de ogen afvoeren en rimpel removal. Omdat Jolange Opleidingen altijd op de hoogte is van de laatste trends geven wij les in de allernieuwste methodes. Niets achterhaalde techniek of verouderde informatie: you learn the best from the best!

Flitsend snel

De Plasma techniek leren in 1 dag? Dat kan alleen bij Jolange Opleidingen! Voordat de opleiding start krijg je het lesboek en bereid je de theorie zelfstandig thuis voor. Zo kunnen wij de opleiding in 1 dag aanbieden, in plaats van 2 lesdagen. Dit bespaart jou veel kostbare time en money! Uiteraard wordt de theorie tijdens de opleidingsdag besproken en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze gecertificeerde topdocenten die wereldwijd bekend staan om hun expertise!

*Let op: Momenteel is het alleen mogelijk om deel te nemen aan deze opleiding wanneer je een eigen Plasma Pen meebrengt.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Theorieboek inbegrepen t.w.v. €60,-
Niet op elkaar oefenen, meer praktijkuren (95% praktijkuren)
Eerlijke recensies, aangesloten bij Feedback Company
Niet geslaagd? Extra praktijkles
Geen inschrijfkosten
Les in kleine klassen

Dit wil je niet…

❌ Geen gratis leermiddelen
❌ Gemiddeld 50% minder praktijkuren door oefenen op elkaar
❌ Recensies in eigen beheer
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat
❌ Onnodige inschrijfkosten
❌ Grote klassen, weinig persoonlijke aandacht