Dames Knippen Masterclass

Kappersopleiding Dames Knippen | Met certificaat

Challenge accepted? Go for it! Ben jij een ervaren kapper die toe is aan nóg meer uitdaging en nóg meer skills? Geloof jij, net als wij, dat er altijd nog wat te leren is en zie jij een volgende stap in jouw carrière wel zitten? Wij bieden je deze vooraanstaande masterclass vol nieuwe inzichten en technieken!

Wat leer je?

Een betere vraag is: wat leer je niét? Alles wat jou naar een hoger niveau brengt zit in deze opleiding. Van de curl cutting techniek bij steil haar tot de pen cutting techniek voor een stylish-nonchalante look. Van onzichtbare laagjes, via knippen en snijden van asymmetrische kapsels tot de hippe Pixie Cut. En wat dacht je van de nieuwste strakke lobkapsels en crazy bobkapsels?

Onze enthousiaste docenten kennen alle nieuwste trends en spelen hier slim op in. Zo leren we je bijvoorbeeld hoe je de curtain bangs tot in de finesses kunt toepassen. Deze pony, in de volksmond ook wel ‘gordijntjes’ genoemd, geven jouw klant een instant chic kapsel. Volume knippen en inknippen om de mooiste ‘overlopen’ in het haar te realiseren zijn geen basisvaardigheden, het zijn skills die met nog meer verfijning eigen gemaakt kunnen worden. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Get the best results

Bij Jolange Opleidingen houden we van goede lessen op een lekker tempo. Bij ons krijg je waar voor je geld! De klassen zijn klein, zodat je echt gezien en gehoord wordt. Op naar de beste resultaten! Doordat onze gediplomeerde en enthousiaste kappersdocenten jou alle aandacht kunnen geven, heb jij dubbel zoveel lesuren dan bij andere opleidingen. We zijn er trots op dat we dit verschil kunnen maken. De talloze tevreden cursisten die goede recensies voor ons achterlaten bevestigen dit. Are you next? 

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Digitale lesboeken inbegrepen t.w.v. €108,05
Leer de meeste knip- & snijtechnieken
Vakkundig opleidingsinstituut (BTW-vrij)
Kleine klassen en meer praktijkuren
Persoonlijke begeleiding middels Online Support
Niet geslaagd? Gratis herkansing

Dit wil je niet…

❌ Geen digitale lesboeken
❌ Standaard knip- & snijtechnieken
❌ professioneel opleidingsinstituut 
❌ Grote klassen, minder praktijkuren
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat