BB Glow

Opleiding BB Glow met certificaat

BB Glow is dé schoonheidsbehandeling voor een egale huid en huidverbetering. Doordat de klant regelmatig terugkomt voor een herhaalbehandeling, kun jij dus gemakkelijk jouw klantenkring vergroten en extra inkomsten krijgen! Tijdens de opleiding leer je alles over de verschillende BB Glow producten en behandelingen. Het BB Glow serum geeft de huid een mooie egale teint en natuurlijke glans, zodat je klant geen foundation meer op hoeft. De semi-permanente BB Glow foundation kan de huid zelfs een tint lichter of donkerder maken. Hierdoor heeft de klant helemaal geen foundation meer nodig!

Wat leer je?

Glow up the skin! Tijdens de BB Glow opleiding leer je om deze zeer gewilde behandeling met veel nauwkeurigheid uit te voeren! Tijdens de les behandelen we de verschillende BB Glow producten, behandelingen en hoe je de juiste kleurkeuze maakt bij de BB Glow foundation. Ook donkere kringen onder de ogen, pigmentvlekken en oneffenheden verdwijnen als sneeuw voor de zon! De BB Glow producten zijn gebaseerd op natuurlijke mineralen en bevatten werkstoffen die een echte oppepper voor de huid vormen. Enthousiast geworden? Volg dan de opleiding BB Glow bij Jolange Opleidingen! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

This is what you get

What are you waiting for? Wij denken met je mee en zorgen dat je zo snel mogelijk én zoveel mogelijk leert. Voorafgaand aan de opleiding kun je jouw digitaal lesboek al downloaden, zodat je de theorie thuis al kunt voorbereiden. Hierdoor kunnen we in de les gelijk aan de slag met de praktijk! Onze klassen zijn klein waardoor er veel persoonlijke aandacht is en tijd voor eventuele extra oefeningen. Ook oefenen we niet op elkaar, maar op modellen, zodat je meer lesuren hebt en daardoor het maximale uit deze leuke opleiding haalt. See you soon!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Opleiding inclusief digitaal lesboek t.w.v. €18,10
Niet op elkaar oefenen, meer lesuren!
Niet geslaagd? Gratis herkansing
Eerlijke recensies, aangesloten bij Feedback Company
Kleine groepen met gediplomeerde docenten

Dit wil je niet…

❌ Geen digitaal lesboek
❌ Op elkaar oefenen, minder lesuren!
❌ Niet geslaagd, geen certificaat
❌ Recensies in eigen beheer
❌ Grote klassen, geen gediplomeerde docenten