Donkere Huid

Schoonheidsopleiding Donkere Huid | certificaat

It don’t matter if you’re black or white. Meer dan de helft van de wereldbevolking heeft geen blanke huid, maar toch richten de meeste beautysalons zich wel alleen op deze white skin. Wil jij je onderscheiden en ook nog eens heel veel extra klanten aantrekken? Volg dan onze opleiding Donkere Huid en wordt een expert in het verzorgen van alle huidtypes! Bij Jolange Opleidingen ben je niet slechts een nummer; onze huidspecialisten leren je alle knowhow en behandelmethodes in kleine klassen, met aandacht voor jou en jouw talent! Het theoriegedeelte bereid je zoveel mogelijk thuis voor. Hierdoor is er maar liefst 95% tijd voor de praktijkuren. Met deze tijdwinst zorgen we ervoor dat jij de opleiding versneld kunt doorlopen: al binnen één dag. Jolange Opleidingen maakt leren fun & easy!

Wat leer je?

Een donkere huid heeft een andere structuur dan een blanke huid, waardoor het stellen van de juiste huiddiagnose anders verloopt. Tijdens deze opleiding leer je hoe je de geschikte behandelmethodes en huidverzorgingsproducten kunt toepassen voor een donkere huid. Onze ervaren huiddocenten leren je hoe je ontstekingen herkent, welke huidproblemen je tegen kunt komen en hoe je een behandelplan opstelt. Ook behandelen we uitgebreid de verschillen tussen een blanke en donkere huid en waar je op moet letten bij de behandeling van een donkere huid! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Want more?

We horen je denken: we want more! En dat kan. Bij Jolange Opleidingen zorgen we dat jij straks een verpletterende indruk achterlaat bij jouw klanten, welk huidtype ze ook hebben. Let them shine! Onze opleiding Donkere Huid volg je in één dag. Meer lessen zijn niet nodig, dat zou jou alleen maar onnodig tijd en geld kosten. Wij geven onze opleiding in kleine klassen, met meer aandacht en meer lesuren. Alle ruimte voor passende opdrachten en het stellen van vragen. So…see you soon?

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Opleiding incl. werkmap & digitaal lesboek t.w.v. €18,10
Samenwerking met Groothandel Derma Codes
Niet op elkaar oefenen, meer lesuren
Erkend opleider CRKBO geregistreerd
Niet geslaagd, gratis herexamen

Dit wil je niet…

❌ Exclusief gratis lesboeken
❌ Geen samenwerking met groothandel
❌ Oefenen op mede-cursisten
❌ Geen erkende opleider
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat