Allround Kapper

Kappersopleiding Allround Kapper | Vakdiploma

Are you tomorrow’s hairdresser? Onze dames en heren kappersopleiding is geknipt voor jou! Jij wordt getraind in de nieuwste knip- en haarkleurtechnieken, zodat jij na deze opleiding als allround kapper of kapster aan de slag kunt. Ben je er klaar voor? In slechts 20 dagen of 35 avonden leer jij alles over het kappersvak. Let’s go!

Ben jij op zoek naar een complete opleiding tot allround kapper waarin je niet alleen leert hoe je een goed en passend kapsel creëert, maar ook commerciële vaardigheden opdoet en met echte klanten werkt? Dan ben je bij Jolange Opleidingen aan het juiste adres. Onze hoogwaardige hairstylist opleiding biedt jou alles wat je nodig hebt om een geschikte kappersopleiding te volgen en een deskundige en ervaren kapper te worden. Onze docenten zijn hoogopgeleid en hebben jarenlange ervaring in het kappersvak. Zij staan altijd klaar om jou te voorzien van advies over kapsels en om jou de fijne kneepjes van het vak te leren.

Bij Jolange Opleidingen geloven we dat het contact met studiegenoten en mensen buiten de opleiding minstens zo belangrijk is als de opleiding zelf. Daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om veel in contact te komen met anderen. Tijdens de opleiding werk je met echte klanten, zodat je al tijdens de opleiding kunt leren hoe je hen het beste kunt adviseren en hoe je ervoor kunt zorgen dat zij tevreden de deur uitgaan. Als je bij ons de opleiding tot allround kapper volgt, dan zorgen wij ervoor dat je na afloop het diploma allround kapper of het diploma kapper op zak hebt. Dit diploma is niet alleen een bewijs van jouw vakbekwaamheid, maar ook een visitekaartje naar toekomstige werkgevers. Met ons diploma ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière als kapper. Kies voor Jolange Opleidingen en ga voor een hoogwaardige en complete kappersopleiding waarin jij niet alleen leert hoe je goede en passende kapsels creëert, maar ook commerciële vaardigheden opdoet en contact maakt met studiegenoten en echte klanten.

Wat leer je?

Je leert veel en nog snel ook. Bij Jolange Opleidingen ga je gelijk aan de slag bij zowel dames als heren met wassen, masseren, föhnen, knippen en snijden van kort tot lang haar. Je leert tijdens de allround kappersopleiding om klassieke maar ook om nieuwe trendy en modieuze kapsels te creëren. Denk hierbij aan korte stoere kapsels (Pixie Cut) en de nieuwste bob- en lobkapsels. Natuurlijk worden de trendy herenkapsels niet vergeten. Waar andere kappersscholen stoppen, geven wij nog even gas bij. We leren je alles over professionele haarkleurtechnieken. Onder andere de balayage, high- en lowlights, werken met folies en natuurlijk de nieuwste trendy haarverftechnieken. Na het behalen van het vakdiploma kan jij jezelf een echte haarspecialist noemen. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Pump up the speed

Jolange Opleidingen maakt geen beloftes die wij niet waar kunnen maken. Jij leert alles wat bij onze lesinhoud staat aangegeven. How do we do that? Dat is heel simpel! Jij krijgt les in kleine klassen, hierdoor kunnen wij de snelheid van de lessen verhogen. Er wordt niet gewacht totdat de docent alle cursisten heeft nagelopen, waarna jij weer eens aan de beurt bent om verder te knippen. Tijdens onze lessen is er meer aandacht jou! Na jouw inschrijving download jij gelijk jouw kapperslesboeken. Het theoriegedeelte bereid je zoveel mogelijk thuis voor. Hierdoor kunnen wij direct aan de slag met de praktijk. Why wait?

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Samenwerking met groothandel Derma Codes
Erkend leerbedrijf en vakdiploma
Incl. trainingsfilms & Online Support
Niet geslaagd? Gratis herexamen
Je krijgt van ons…
   Digitale lesboeken, scharen & oefenhoofd t.w.v. €659,10

Dit wil je niet…

❌ Geen samenwerking met groothandel
❌ Geen erkend leerbedrijf
❌ Excl. Online Support
❌ Niet geslaagd? Geen diploma
❌ Geen lesboeken & materialen