PMU Brow Artist

Opleiding PMU Brow Artist | Erkend certificaat

Buckle up for some next level brows! Wat een heerlijke opleiding is dit! Is het jouw droom om anderen te inspireren met jouw brow skills? Na deze opleiding ben jij een onbetwiste PMU Brow Artist en kun je prachtige wenkbrauwtechnieken toepassen, zoals: 3D Hairstrokes, Powderbrows en Fusionbrows.

Wij zorgen ervoor dat jij de nieuwste trends en technieken leert en perfect met een PMU-machine kunt werken. Wel eens gehoord van de 3D Hairstrokes techniek? Powderbrows met Ombre-effect? Fusionbrows, ook wel Combibrows genoemd? Voor je het weet beheers je de nieuwste technieken om de meest strakke en verfijnde PMU Brows te creëren. Jij leert van A tot Z om de wenkbrauwvorm, kleur en stijl te creëren. Op naar Instagram-waardige resultaten en zeer tevreden klanten! Ben jij enthousiast geworden? Meld je dan vandaag nog online aan.

Wat leer je?

Kleurenleer, GGD hygiënerichtlijnen, welk pigment kies je voor een bepaald huidtype, wenkbrauwen shapen & stylen, wenkbrauwvorm aanpassen aan het gezicht, uitmeten van de wenkbrauwen (Browmapping), voor en na foto’s maken, intake, Hairstrokes patronen maken, 3D Hairstrokes plaatsen met machine, Powderbrows, Swish-techniek, Fusionbrows, spanning-technieken van de huid, nazorg.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Inclusief werkmap & reader
✔ Online support

✔ Niet geslaagd? Gratis herexamen
✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren. 95% praktijkuren!
✔ Kleine groepen met vakbekwame docenten
✔ Erkend opleider CRKBO geregistreerd
✔ Aansprakelijkheidsverzekering mogelijk