Microdermabrasie & Ultrasound

Opleiding Microdermabrasie & Ultrasound met certificaat

Het perfecte apparaat voor anti-aging en een egale huid en onmisbaar in jouw schoonheidssalon! Tijdens deze microdermabrasie & ultrasound opleiding leer je alles over deze populaire behandelingen!

Bij de microdermabrasie behandeling gebruik je aluminiumoxide kristallen. Hiermee kun je de laag met dode huidcellen gelijkmatig verwijderen. Hierdoor verbetert de huid aanzienlijk en wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. Ook leer je tijdens deze microdermabrasie opleiding om een ultrasound behandeling uit te voeren. Bij deze techniek werk je met ultrasound trillingen die ervoor zorgen dat werkstoffen tot 100% beter in de huid worden opgenomen. Dit resulteert in een gezonde gehydrateerde huid die optimaal gevoed is!

Jouw behandeling valt of staat met de kwaliteit van jouw microdermabrasie apparaat. Door de samenwerking met inpandige groothandel Derma Codes maak jij kennis met de nieuwste apparatuur van de hoogste kwaliteit.

Het is zelfs mogelijk om deze opleiding binnen 1 dag af te ronden! Buiten dat je de behandeling op echt modellen uitvoert en dus optimale praktijkervaring opdoet, sturen wij het theorieboek ook nog eens naar je toe. Voordat de opleiding begint kun jij je de theorie dus volledig eigen maken. Zo bespaar je een volledige lesdag die normaal gesproken aan theorie zou worden besteed! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Theorieboek inbegrepen t.w.v. €30,05
✔ Inclusief gebruik van apparatuur
✔ Niet geslaagd? Gratis herkansing
✔ Jolange Opleidingen is CRKBO geregistreerd
✔ Kleine groepen (max. 3 cursisten) en les van gecertificeerde docenten