Microdermabrasie & Ultrasound

Opleiding Microdermabrasie & Ultrasound | Certificaat

The best is yet to come! Bied jij nog geen microdermabrasie en ultrasound behandelingen aan in jouw salon? Dit is je kans! Deze behandelingen zijn namelijk erg populair en er zijn ongetwijfeld al klanten die hier naar hebben gevraagd. Tijdens de opleiding Microdermabrasie & Ultrasound leer je om deze behandelingen van begin tot eind uit te voeren. En waar kun je deze opleiding nu beter volgen dan bij Jolange Opleidingen in Rotterdam? Onze gecertificeerde huidspecialisten zijn echte experts in hun vakgebied en zitten vol met alle knowhow die jij gaat leren! Omdat wij onze klassen klein houden en je thuis al de theorie kunt voorbereiden, ligt ons tempo hoger dan bij andere opleiders. Meer lesuren in een relatief korte tijd betekent meer leren en sneller resultaat. We set the bar high! En het allermooiste aan deze opleiding? Je leert niet één, maar twee specialisaties: door de microdermabrasie behandeling met Ultrasound te combineren, bereik je namelijk de beste resultaten.

Wat leer je?

Je leert tijdens deze 95% praktijkgerichte opleiding ten eerste alles over de huid en de verschillende huidaandoeningen. We laten je zien hoe je het apparaat instelt, verschillende spantechnieken en uiteraard welke behandelingen er mogelijk zijn. Je leert voor elk huidtype een passend behandelplan op te stellen en advies te geven over de nazorgprocedure. Zo kun je na deze opleiding de vette, vochtarme en vermoeide huid behandelen, maar leer je ook te werken met de jonge of juist oudere huid. (Acne)littekens en striae leer je te verminderen en ook verstopte poriën, rimpels en hyperkeratose komen aan bod. Bij de microdermabrasie behandeling gebruik je aluminiumoxide kristallen. Naast alles over microdermabrasie leer je bovendien een ultrasound behandeling uit te voeren. Bij deze techniek werk je met ultrasound-trillingen die zorgen dat werkstoffen tot 100% beter in de huid worden opgenomen. Is that all? Nee, er is nog veel meer te vertellen. Wil je alles weten over de knowhow die je tijdens deze opleiding leert? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

(Ultra)sounds good!

Het is zelfs mogelijk om deze opleiding binnen één dag af te ronden! Buiten dat je de behandeling op echte modellen uitvoert en dus optimale praktijkervaring opdoet, sturen wij de theorie ook nog vooraf naar je toe. Voordat de opleiding begint kun jij thuis de theorie dus al volledig eigen maken. Zo bespaar je een volledige lesdag die normaal gesproken aan theorie zou worden besteed! Meer geld en tijd die overblijft voor jou dus!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Theorieboek inbegrepen t.w.v. €30,05
Inclusief gebruik van apparatuur
Professioneel certificaat, Jolange is CRKBO geregistreerd
Kleine groepen met gediplomeerde docenten 
Niet geslaagd? Gratis herkansing

Dit wil je niet…

❌ Geen lesboeken
❌ Hoge kosten door huur of koop apparatuur
❌ Geen erkend leerbedrijf 
❌ Les in een salon, geen gediplomeerde docenten
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat