PMU Masterclass Smudged Eyeliner & Pixeltechniek

PMU Masterclass Smudged Eyeliner & Pixeleffect  | Certificaat

The eyes are the window to the soul. Let’s brighten them up! Ben jij een ervaren PMU-artiest en wil je de beste zijn in jouw vak met de allernieuwste PMU-technieken? Dan ben je bij Jolange Opleidingen aan het juiste adres. Tijdens deze masterclass leer jij vliegensvlug eyeliners plaatsen met schaduw-effect, ook wel Pixeltechniek genoemd. Hierdoor lijkt het op oogschaduw, maar dan dus (semi)permanent! Tijdens deze opleiding leer je verschillende soorten PMU oogschaduwtechnieken die allemaal gericht zijn op het accentueren van de ogen. Make them wake up with make-up!

Wat leer je?

Klassieke eyeliners en wimperrandpigmentatie is iets wat jij al kan! Maar jij wil next level! Eyeliner Smudged is de trend van nu! Harde zwarte eyeliners of eyeliners met hele grote wings? Lang niet al jouw klanten zijn hierin geïnteresseerd. Een zachte look is iets wat jij als PMU specialist wil kunnen aanbieden. Naast een zachte uitstraling komen tijdens deze opleiding tevens de technieken Stardust & Butterfly aan bod. Hierbij lijkt het echt net alsof het ooglid zojuist is opgemaakt met eyeliner en oogschaduw. Een volledige make-up look door middel van permanente make-up. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder. 

Hoe snel is snel?

Jolange opleidingen heeft een zeer specifieke  en snelle werkwijze ontwikkeld voor pigmentatie op de oogleden. Wij werken uiterst veilig en zorgen ervoor dat jouw toekomstige klanten tijdens een PMU eyeliner behandeling geen ongemak ervaren. Geen lange trajecten met saaie theorie-lessen maar een 1-daagse opleiding waarin wij direct als onze tips & tricks in de praktijk brengen. De theorie? Die staat al voor jou al klaar in het portaal voordat de opleiding begint. Wij hebben er zin in, jij ook?  

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Na afronding beheers jij deze techniek volledig
Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €24,95

Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Certificaat met Master-status
Diverse technieken in één opleiding!
Persoonlijke begeleiding 
Geen inschrijfkosten!

Dit wil je niet…

❌ Je bent niet 100% voorbereid op de praktijk
❌ Lesboek niet inbegrepen

❌ Geen lespakket, waardoor je thuis niet kunt oefenen!
❌ Geen professionele opleider, certificaat heeft geen waarde
❌ Je leert maar 1 techniek, achterhaalde werkwijze!
❌ Geen persoonlijke begeleiding, grote klassen
❌ Hoge administratiekosten