Cosmetische Voet

Pedicure opleiding | Cosmetische Voet | Certificaat

Mooie voeten willen wij allemaal. Of je nu man of vrouw bent. Flaneren over het strand in mooie slippers, daar horen verzorgde voeten bij. Jij bent op zoek naar die extra service om je klanten aan te bieden in jouw salon. Of wil je juist omscholen? Dan is de opleiding Cosmetische Voet perfect voor je. Jolange Opleidingen staat voor betaalbaar en betrouwbaar. En nee, niet online, maar klassikaal, overdag of in de avond. Wat het beste bij jou past!

Wat leer je?

Tijdens de opleiding Cosmetische Voet ga je aan de slag met voetmaskers, paraffine, massages en pakkingen. Ook leer je om lichamelijke behandelingen uit te voeren en andere verzorgende behandelingen. Jij gaat natuurlijk leren wat het allerbeste is voor de voetjes van jouw klanten zodat ze weer poezelig de salon verlaten. Je leert hoe je een ontspannende en vitaliserende cosmetische spa-voetbehandeling kan geven. En laten we ook niet de verschillende huidproblemen vergeten. Iets waar menig mens het liever niet over heeft, maar jij als deskundige kan dit na deze opleiding perfect voor ze oplossen. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Are you ready?

Jij werkt bij ons op echte modellen. In jouw netwerk wil er vast wel iemand model zijn. Geen probleem als je niemand kunt vinden, wij hebben de modellijst achter de hand. Verder hanteren we kleine klassen en genoeg individuele aandacht. Je werkt op je eigen tempo en hoeft niet te wachten op je medecursisten. Wat willen we nog meer?

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Niet geslaagd? Gratis herkansing
Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €11,99

Niet op elkaar oefenen, meer lesuren!
Kleine groepen met vakbekwame docenten
Erkend opleider CRKBO geregistreerd

Dit wil je niet…

❌ Niet geslaagd, geen certificaat
❌ Geen Digitaal lesboek

❌ Op elkaar oefenen, minder lesuren!
❌ Grote klassen, geen gediplomeerde docenten
❌ Geen professionele opleider