Schoonheidsspecialist Basis

Schoonheidsspecialist Basis | certificaat

Make dreams come true! Altijd al schoonheidsspecialist willen worden en misschien wel je eigen schoonheidssalon openen? Maak jouw droom werkelijkheid met de korte opleiding tot Schoonheidsspecialiste Basis bij Jolange Opleidingen! Wij bieden jou een complete opleiding schoonheidsspecialiste in slechts 6 weken, waarna je direct je certificaat ontvangt en aan de slag kunt gaan! Omdat wij de opleiding in uiterlijke verzorging met 95% praktijkuren aanbieden, leer je zoveel meer in korte tijd. Online lessen volgen heeft hier echt geen zin, je moet aan de slag en oefenen om de beste te worden. En dat is precies wat je bij Jolange Opleidingen gaat doen: learning by doing! Onder begeleiding van de beste beautydocenten leer jij de fijne kneepjes van het vak en wordt jij een echte beauty expert!

Wat leer je?

Everything and more! Je leert alles om professionele schoonheidsbehandelingen te geven. Een belangrijk onderdeel van schoonheidsbehandelingen is de huidanalyse. We behandelen uitgebreid de anatomie, dermatologie en fysiologie van het menselijk lichaam. Zo leer je precies hoe je met theoretische kennis een goede huiddiagnose stelt, zodat je een goed behandelplan voor elke klant kunt maken en de juiste behandeling kunt geven. Ook gaan we aan de slag met verschillende reinigingstechnieken, gelaatsmassages, peelings, lysings en maskers. Je leert om luxe gezichtsbehandelingen uit te voeren, de wenkbrauwen te epileren en om de wimpers en wenkbrauwen te verven. Nog meer weten over alles wat je tijdens deze allround schoonheidsspecialist opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

The best for you

Bij particulier onderwijs ligt de lat veel hoger en dat weet Jolange Opleidingen maar al te goed. Wij onderscheiden ons dan ook door ons uitgebreide lesprogramma, professionele docenten met meer dan 10 jaar ervaring en opleidingen waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Het is vanzelfsprekend dat je deze behandelingen niet online kunt leren of bij cursussen van een paar uurtjes les per dag of avond. Je hebt begeleiding nodig van professioneel gediplomeerde docenten die de nieuwste technieken beheersen. Deze allround opleiding op niveau volg je in slechts 6 weken waarbij je de volledige dag les krijgt. Na de opleiding kun je verschillende schoonheidsbehandelingen aanbieden en starten met jouw nieuwe carrière! Let’s go!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Niet op elkaar oefenen, meer praktijkuren (95% praktijkuren)
Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Niet geslaagd? Gratis herkansing
Werkmap en Online Support inbegrepen
Geen inschrijvingskosten

Dit wil je niet…

❌ Gemiddeld 50% minder praktijkuren door oefenen op elkaar
❌ Geen lespakket, waardoor je thuis niet kunt oefenen!
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Onnodige inschrijfkosten