PMU Techniekenleer

Opleiding PMU Techniekenleer | Certificaat

Hello you beautiful soul! Ga jij binnenkort een opleiding PMU Eyeliner Artist of PMU Lip Artist volgen? En heb jij nog geen ervaring met een PMU machine? Bij Jolange Opleidingen zorgen we dat jij ook zonder eerdere PMU praktijkervaring, gewoon kunt starten met een specialisme zoals PMU Eyeliner of PMU Lips. Hoe jij dit gaat doen? Door de losse module PMU Techniekenleer te volgen. Samen met de module Kleurenleer vormt dit de juiste basis om te starten wanneer er nog geen eerdere ervaring met machinale PMU aanwezig is. Online les volgen? No way! Permanente make-up leren doe je door te voelen, te ervaren, door te leren van elkaar, in een vakkundig leslokaal en onder persoonlijke begeleiding van Master PMU docenten. Ready? 

Wat leer je?

Draw to perfection! Voordat jij PMU gaat plaatsen dien je op de juiste wijze wenkbrauwen, de lipvorm of de eyelinervorm voor te tekenen. Simpel right? Not really! Want wist jij dat dit niet zomaar met een regulier make-up potlood mag? Als PMU specialist krijg je een keuring van de GGD en hier zitten richtlijnen aan vast. Volg je deze niet, dan ontvang jij geen keurmerk en mag je niet werken binnen de Permanente make-up branche. Jij wilt vanaf het eerste moment de juiste handelingen uitvoeren. Jolange zorgt ervoor dit jouw tweede natuur wordt. Creëer supersnel symmetrie en snap hoe jij features van jouw klanten op perfecte wijze kan accentueren of juist camoufleren. Jij gaat het voortekenen oefenen op een model, want op elkaar oefenen betekent dat jij als cursist minder leertijd hebt. En minder leren, daar doen we bij Jolange niet aan. Tijdens het tweede gedeelte van de les pak jij jouw oefenmatje en ga je onder begeleiding van onze Master PMU docenten de gewenste technieken leren op kunsthuid. De naaldkeuze, snelheid van het apparaat, de naalddiepte, alles komt aan bod. Zo start jij de praktijklessen met 100% zelfvertrouwen. Only the best for you!

Start with confidence!

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: online PMU lessen volgen is not done! Helaas komt het veel voor bij andere opleiders. We houden wel de vaart erin want time is money! Dat weet jij maar al te goed. Ga jij sneller dan jouw medecursisten? No problem! Wachten op de rest hoef jij nooit. Wij passen ons aan aan jou. Aan het einde van de les kun jij zonder na te denken de huid op de juiste wijze reinigen, de PMU techniek perfect voortekenen en weet jij hoe je de huid op de juiste wijze moet stretchen. Dit alles gebeurd in alle rust, in professionele leslokalen. Niet vanuit een drukke salon met grote groepen cursisten. We are ready? Are you? 

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Gratis oefenopdrachten
Ultieme basis voor 100% zelfvertrouwen
PMU technieken oefenen op kunsthuid
Persoonlijke begeleiding 
Geen inschrijfkosten!

Dit wil je niet…

❌ Extra kosten voor theorieboeken!
❌ Geen professionele opleider, certificaat heeft geen waarde
❌ Achterhaalde techniekenleer!
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Hoge administratiekosten