Extensions

Kappersopleiding Extensions | Met certificaat

Ben jij op zoek naar de beste opleiding hairextensions waarin je de meest innovatieve technieken leert, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Stop searching, you’ve reached your destination! Bij Jolange Opleidingen ontdek je alles over nieuwste hairextension-technieken. Denk bijvoorbeeld aan 6D-8D onzichtbare hairextensions. Dit is een groot en belangrijk verschil met veel andere opleiders. Als je allround wil zijn in hairextensions, wil je zo breed en goed mogelijk worden opgeleid. En dat is wat wij doen! Elke klant wil nu eenmaal een ander haarmerk of een andere haarkleur. Maatwerk, daar gaat het om. Zelf hair extensions maken en verschillende kleurnuances of volume kunnen creëren? Wij leren het jou.

Wat leer je?

Extend it to the max! Extensions, extensions en nog eens extensions. Dat is waar deze opleiding om draait. Hoe voorkom je schade en kale plekken op het hoofd want geloof ons hairexstensions is niet zonder gevaren! Fout aanbrengen en geen goede verzorging zorgt voor meer schade dan je denkt. Bij Jolange Opleidingen leer je de veiligste technieken en ga je gelijk aan de slag met o.a. het plaatsen van extensions met bondjes, microrings, tape-extensions en zelf extensions maken. En komt alles te weten over: onzichtbare extensions met CombLine, klanten zien en voelen de extensions niet. Het is lichtgewicht en super comfortabel ook voor klanten met heel dun haar. 6D hairextensions worden ook aan het licht gebracht waarbij je 6 tot 8 extensions in 1x plaatst. Willen jouw klanten geen wax of microrings? Kom dan alles te weten over de elektrische extension-machine met draad die om je eigen haar heen wikkelt. Onze enthousiaste en ervaren docenten zorgen ervoor dat jij echt haar van kunsthaar kan onderscheiden en leren jou advies geven over de verzorging van het haar. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

We know how to roll

In 1 dag of avond jouw certificaat behalen? Ja dus. Laat je niet voor de gek houden: meer dagen heb je echt niet nodig. Jolange Opleidingen denkt met jou mee. Door de kleine klassen krijg je meer aandacht en meer lesuren. Ook hoef je bij ons geen eigen model te regelen. Bij Jolange oefen je namelijk op een oefenhoofd, waarop je gewoon fouten mag maken en deze makkelijk kunt herstellen. Een model is na een paar uur echt wel klaar met het getrek aan haar hoofd, dus in de praktijk kost dat alleen maar extra tijd, frustratie en gedoe. After all, time is money! And we want more! Dus bij Jolange zit je goed. 

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €40,25
Professioneel opleidingsinstituut, gecertificeerde docenten
Kleine klassen, meer praktijkuren
Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Niet geslaagd? Gratis herkansing

Dit wil je niet…

❌ Geen digitaal lesboek
❌ Geen les van gecertificeerde docenten
❌ Grote klassen, minder praktijkuren
❌ Geen lespakket, waardoor je thuis niet kunt oefenen!
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat