Extensions

Kappersopleiding Extensions | Met certificaat

Ben jij op zoek naar de beste opleiding hairextensions, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Stop searching, you’ve reached your destination! Bij Jolange Opleidingen ga je niet met maar één merk hair extensions werken. Dit is een groot en belangrijk verschil met veel andere opleiders. Als je allround wil zijn in hairextensions, wil je zo breed en goed mogelijk worden opgeleid. En dat is wat wij doen! Elke klant wil nu eenmaal een ander haarmerk of een andere haarkleur. Maatwerk, daar gaat het om. Zelf hair extensions maken en verschillende kleurnuances kunnen creëren? Wij leren het jou.

Wat leer je?

Extend it to the max! Extensions, extensions en nog eens extensions. Dat is waar deze opleiding om draait. Bij Jolange Opleidingen leer je alle nieuwe technieken en ga je gelijk aan de slag met o.a. het plaatsen van extensions met bondjes, microrings, tape-extensions en zelf extensions maken. En wat dacht je van de nieuwste techniek: ICE extensions! You will learn it all. Hierdoor kun je oneindig veel kapsels creëren en prachtige kleurnuances aanbrengen. Wil je meer volume realiseren met haarverlenging? Ook dat ga je leren met het allermooiste resultaat. Onze enthousiaste en ervaren docenten zorgen ervoor dat jij verschillende inzet-technieken onder de knie krijgt. En dat niet alleen, je kunt straks ook kleuraccenten maken. Echt haar van kunsthaar onderscheiden en advies geven over de verzorging van het haar. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

We know how to roll

In 1 dag of avond jouw certificaat behalen? Ja dus. Laat je niet voor de gek houden: meer dagen heb je echt niet nodig. Jolange Opleidingen denkt met jou mee. Door de kleine klassen krijg je meer aandacht en meer lesuren. Ook hoef je bij ons geen eigen model te regelen. Bij Jolange oefen je namelijk op een oefenhoofd, waarop je gewoon fouten mag maken en deze makkelijk kunt herstellen. Een model is na een paar uur echt wel klaar met het getrek aan haar hoofd, dus in de praktijk kost dat alleen maar extra tijd, frustratie en gedoe. After all, time is money! And we want more! Dus bij Jolange zit je goed. 

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €40,25
Professioneel opleidingsinstituut, gecertificeerde docenten
Kleine klassen, meer praktijkuren
Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Niet geslaagd? Gratis herkansing

Dit wil je niet…

❌ Geen digitaal lesboek
❌ Geen les van gecertificeerde docenten
❌ Grote klassen, minder praktijkuren
❌ Geen lespakket, waardoor je thuis niet kunt oefenen!
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat