Model worden bij Jolange Opleidingen

Modellenlijst

Vind je het een uitdaging om een compleet nieuwe look te krijgen? Of wil je een heerlijke behandeling ondergaan? Word dan model bij Jolange Opleidingen! Wij zijn continu op zoek naar modellen, omdat onze cursisten niet altijd zelf een model mee kunnen nemen. Als je op de modellijst staat, wordt er als eerste contact met je opgenomen als een cursist een model zoekt. Ook kunnen de cursisten een oproep plaatsen op onze Facebook-community. Wij raden je daarom ook aan om onze Facebook-pagina te volgen.

Behandelingen onder professionele begeleiding

Bij Jolange Opleidingen kun je verschillende behandelingen ondergaan. Van trendy knipbeurten tot de nieuwste ontharingstechnieken. Voor welke opleidingen jij model wilt staan, kun je hieronder aangeven bij jouw inschrijving. De behandelingen worden uitgevoerd onder professionele begeleiding van onze ervaren docenten. Zij zijn voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Ook volgen onze docenten regelmatig trainingen. Hierdoor leren onze cursisten altijd de beste en nieuwste technieken!

Meld je aan als model bij Jolange Opleidingen!

Wij vragen eenmalige inschrijfkosten van € 45,- voor de modellenlijst. Hiermee wordt o.a. voorkomen dat modellen niet op komen dagen en de cursist kan rekenen op de aanwezigheid van het model. Schrijf je hieronder dus snel in als model en profiteer van oneindig veel professionele behandelingen bij Jolange Opleidingen.

Er is geen einddatum verbonden aan jouw aanmelding als model. Afmelden kan door te mailen naar: info@jolange-opleidingen.nl.