Hairweaving

Kappersopleiding Hairweaving | Met certificaat

Wil jij een hairweaving pro worden met gebruik van de nieuwste technieken en materialen? Say no more! Wij leren jou haren invlechten zoals nergens anders. Are you ready voor alle coole trends in hairweaving? Wij zorgen ervoor dat je straks prachtige en oneindige kleurnuances in het haar van jouw klanten kunt aanbrengen. En, good to know: deze zijn niet in de winkel te koop! Ook het professioneel opschuiven, verwijderen en verzorgen van het haar wordt tijdens deze leuke en praktische opleiding behandeld. Jolange Opleidingen is een professioneel leerbedrijf. Join our community! Samen zorgen we ervoor dat een ‘bad hairweave’ jouw klanten niet kan overkomen.

Wat leer je?

Je leert hoe je een gehele haarverlenging aanbrengt, meer volume in het haar creëert en hoe je een totaal ander haarkapsel kunt realiseren. Onze enthousiaste en ervaren haarverlenging-docenten leren jou hairweaving met speciale vlechttechnieken én met naald en draad. Ook leer je dubbele haarmatten te maken, die onzichtbaar op het haar bevestigd worden door middel van microrings. Daarnaast ga je aan de slag met hair-tape en tape-extensions. Een uitgebreide en erg leuke opleiding dus, waar je veel aan hebt! Op naar geweldige resultaten en shiny happy klanten. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Are u ready?

Jolange denkt met jou mee. Get ready voor de beste lessen en de snelste resultaten! Onze opleiding Hairweaving volg je in 1 dag. Meer lessen zijn niet nodig, dat zou jou alleen maar onnodig tijd en geld kosten. Let’s not make things complicated! Wij geven onze opleiding in kleine klassen, met meer aandacht en meer lesuren. Je hoeft bij ons geen model te regelen, want je oefent op een oefenhoofd. Gelukkig maar, want na een paar uur trekken aan het haar en steeds dezelfde handelingen, zou jouw model er wel klaar mee zijn. Maar jij nog niet! You want more and more and more! En dat is wat we je geven. Kom maar op, we hebben er zin in. 

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Werkmap & digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €40,25
Samenwerking met groothandel Derma Codes
Gecertificeerde school, ontvang waardevol certificaat
4 hairweave technieken in 1 opleiding
Persoonlijke begeleiding middels online support
Niet geslaagd? Gratis herkansing

Dit wil je niet…

❌ Extra kosten voor theorieboeken
❌ Geen samenwerking met groothandel
❌ Les in een kapsalon, geen professioneel certificaat
❌ Basis technieken hairweaving
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat