Actievoorwaarden

Voorwaarden Beauty van de Maand

Wat is de prijs?
Tijdens de Beauty van de Maand actie kun je elke maand €100,- korting op een opleiding naar keuze winnen in groepsverband.

Hoe maak je kans?
Na je opleiding ontvang je een e-mail van Jolange Opleidingen. Laat een recensie achter op Google, Facebook en Feedback Company en maak automatisch kans op €100,- korting op een opleiding naar keuze! 

Hoe wordt de winnaar bekendgemaakt?
De winnaar wordt aan het begin van de daaropvolgende maand bekendgemaakt op onze website, Facebook- en Instagram-pagina. Houd deze dus goed in de gaten!

Hoe claim je jouw prijs?
De winnaar van de actie dient zelf binnen een maand contact op te nemen met Jolange Opleidingen via: info@jolange-opleidingen.nl.

Wie mag deelnemen aan de Beauty van de Maand actie?
Iedereen die een opleiding heeft gevolgd bij Jolange Opleidingen mag meedoen aan de Beauty van de Maand actie.

Overige voorwaarden:

• De gewonnen korting is niet overdraagbaar. Je kunt de prijs dus niet weggeven aan iemand anders.
• Je dient binnen een maand contact op te nemen met Jolange Opleidingen, anders vervalt jouw prijs.
• De gewonnen korting is niet inwisselbaar voor onder andere geld, producten of andere middelen.
• Eventuele materialen of studiemiddelen moet je zelf aanschaffen of meenemen.
• De gewonnen korting is niet geldig in combinatie met andere acties.
• Het gewonnen bedrag kun je tot een half jaar na bekendmaking verzilveren. 

 

Voorwaarden kortingsacties

Bij alle kortingsacties dien je gebruik te maken van een door Jolange Opleidingen verstrekte kortingscode. Om korting te krijgen, moet je de kortingscode invoeren bij het afrekenen op de check-out pagina van Jolange Opleidingen. Kortingen worden niet achteraf verrekend na aankoop van een opleiding. Cursisten krijgen dus alleen korting als de kortingscode bij het afrekenen is ingevuld. De jarige kan de verjaardagsbon maar één keer gebruiken. De verjaardagbon is één maand geldig. 

 

Voorwaarden kortingscode informatieavond

De kortingscode die is verstrekt op de informatieavond is tot één week na uitgifte geldig, daarna vervalt de code. De korting is alleen geldig op opleidingen van Jolange Opleidingen. Je dient de kortingscode in te voeren bij het afrekenen op de check-out pagina van Jolange Opleidingen. Kortingen worden namelijk niet achteraf verrekend na aankoop van een opleiding. Cursisten krijgen dus alleen korting als de kortingscode bij het afrekenen is ingevuld.