Actievoorwaarden

Voorwaarden Beauty van de Maand

Wat is de prijs?
Tijdens de Beauty van de Maand actie kun je elke maand €100,- korting op een opleiding naar keuze winnen in groepsverband.

Hoe maak je kans?
Na je opleiding ontvang je een digitaal evaluatieformulier van Jolange Opleidingen. Vul deze volledig in en maak automatisch kans op €100,- korting op een opleiding naar keuze! 

Hoe wordt de winnaar bekendgemaakt?
De winnaar wordt aan het begin van de daaropvolgende maand bekendgemaakt op onze website, Facebook- en Instagram-pagina. Houd deze dus goed in de gaten!

Hoe claim je jouw prijs?
De winnaar van de actie dient zelf binnen een maand contact op te nemen met Jolange Opleidingen via: info@jolange-opleidingen.nl.

Wie mag deelnemen aan de Beauty van de Maand actie?
Iedereen die een opleiding heeft gevolgd bij Jolange Opleidingen mag meedoen aan de Beauty van de Maand actie.

Overige voorwaarden:
• De gewonnen korting is niet overdraagbaar. Je kunt de prijs dus niet weggeven aan iemand anders.

• Je dient binnen een maand contact op te nemen met Jolange Opleidingen, anders vervalt jouw prijs.
• De gewonnen korting is niet inwisselbaar voor geld, producten of andere middelen.
• Eventuele materialen of studiemiddelen dienen zelf aangeschaft of meegenomen te worden.
• De gewonnen korting kan niet gebruikt worden in combinatie met andere acties.
• Het gewonnen bedrag kun je tot een half jaar na bekendmaking verzilveren. 

 

Voorwaarden kortingsacties

Bij alle kortingsacties dien je gebruik te maken van een door Jolange Opleidingen verstrekte kortingscode. Om korting te krijgen, moet je de kortingscode invoeren bij het afrekenen op de check-out pagina van Jolange Opleidingen. Kortingen worden niet achteraf verrekend na aankoop van een opleiding. Cursisten krijgen dus alleen korting als de kortingscode bij het afrekenen is ingevuld. Wanneer gebruik wordt gemaakt van een verjaardagsbon kan deze maar één keer per jarige worden gebruikt. De verjaardagbon is één maand geldig. 

 

Voorwaarden kortingscode informatieavond

De kortingscode die is verstrekt op de informatieavond van 3 september 2019 is tot één week na uitgifte geldig. Je dient deze te gebruiken voor 10 september 2019, daarna vervalt de code. De korting is alleen geldig op opleidingen van Jolange Opleidingen. Je dient de kortingscode in te voeren bij het afrekenen op de check-out pagina van Jolange Opleidingen. Kortingen worden niet achteraf verrekend na aankoop van een opleiding. Cursisten krijgen dus alleen korting als de kortingscode bij het afrekenen is ingevuld.

 

Voorwaarden quiz informatieavond 3 september 2019

Tijdens de informatieavond kun je kans maken op een luxe verzorgingspakket t.w.v. €39,50 door een quiz in te vullen. Hierbij gelden de volgende voorwaarden:

• Naam en e-mailadres moeten ingevuld zijn om kans te maken op de prijs.
• Elke bezoeker van de informatieavond mag 1 quiz invullen.
• Alle antwoorden moeten juist zijn om kans te maken op de prijs. Uit alle correct ingevulde quizzen wordt één winnaar gekozen.
• De winnaar wordt op onze  Facebook- en Instagrampagina bekendgemaakt.
• Het verzorgingspakket is niet inwisselbaar voor geld, korting of andere producten.

• Je dient de prijs binnen 2 weken na de bekendmaking (voor 18 september 2019) op te halen bij Jolange Opleidingen in Rotterdam anders vervalt de prijs.