Classic hot towel shave

Classic hot towel shave | Met certificaat

It’s really true! Jolange Opleidingen geeft geen workshop, maar biedt een volwaardige opleiding ‘traditioneel scheren met warme doeken’ die ook nog eens gegeven wordt door gediplomeerde docenten. Een onbetwiste aanvulling voor jouw passie in het kappersvak. Ook voor mannen die het bij zichzelf willen toepassen is deze opleiding heel erg interessant. Natscheren met een authentiek open scheermes is dé manier om tot super gladde en irritatievrije resultaten te komen.

Wat leer je?

Waan jij je straks ook in een van de meest authentieke, sfeervolle barbershops van het land, wanneer je als volleerd barbier de fijne kneepjes van het vak beheerst? We bet you will. Het voorbereiden van de shaving met heerlijk warme doeken en etherische olieën (de hot towel methode) zorgt ervoor dat de baardharen zacht en soepel worden, terwijl jouw klant heerlijk kan ontspannen. Moeiteloos hanteren van het scheermes, scheerzeep aanmaken en aanbrengen, op de juiste manier je scheerkwast gebruiken? Wij leren het jou. Natscheren met een shavette razor (een scherp mes waarmee je secuur kunt werken) van gezicht, nek en hals: je gaat het als geen ander beheersen.  En natuurlijk, de ultieme nabehandeling krijgt bij ons ook alle aandacht door middel van een afgestemde huidverzorging. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Hoe snel is snel?

Services for traditional gentlemen. Word een specialist in het klassiek scheren met warme doeken in slechts één dag! Haal jij met het scheren vaak mensen open? Wij gaan je helpen! Hoe? Door een perfecte werkwijze aan te leren waarbij jij op simpele wijze uitgelegd krijgt hoe je de behandeling perfect kunt uitvoeren en wondjes maken kunt voorkomen. Simply flawless. Je kunt je digitale lesboek na inschrijving direct downloaden om de theorie door te nemen zodat wij niet tijdens jouw lesdag alle theorie hoeven te bespreken. Dit scheelt tijd, waardoor we meer praktijkgericht kunnen oefenen!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Eerlijke recensies bij een onafhankelijk bedrijf
Persoonlijke begeleiding in de les
Waardevol certificaat. Jolange is CRKBO geregistreerd
Leren op een erkend leerbedrijf
Niet geslaagd? Gratis herkansing

Dit wil je niet…

❌ Recensies in eigen beheer
❌ Geen persoonlijke begeleiding, les in grote groepen
❌ Geen professionele opleider
❌ Les krijgen in een kapsalon
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat