PMU 3D Hairstrokes Artist

Opleiding PMU 3D Hairstrokes Artist | Certificaat

PMU is not a treatment it’s an art! Het maken van strakke Hairstrokes is een absolute kunst. De opleiding PMU 3D Hairstrokes Artist met Certificaat is een must op het gebied van wenkbrauwpigmentatie. Je werkt tijdens deze opleiding met een PMU-machine en naaldmodules. Met deze naaldjes ga jij flinterdunne en prachtige “haartjes” pigmenteren in de huid. Deze zullen niet te onderscheiden zijn van het natuurlijke wenkbrauwhaar. Deze opleiding is bedoeld voor startende PMU-artiesten die zich op de 3D Hairstrokes-techniek willen focussen. Ready. Set. Go!  

Wat leer je?

De basis van een perfecte 3D-hairstroke PMU behandeling ligt in de voorbereiding. Daarom word jij gelijk vanaf de eerste les klaargestoomd om de wenkbrauwen goed uit te meten. Een mooie vorm creëren is van cruciaal belang om de Hairstrokes op perfecte wijze te plaatsen. Het 3D-effect zit hem in de juiste buiging van de haartjes en de juiste diepteplaatsing. Door de unieke Flat-techniek van Jolange leer jij straks werken zonder enige trilling. Hierdoor lijken de haartjes levensecht en zijn ze niet van echt te onderscheiden. Maar techniek is niet het enige belangrijke! Wat dacht jij van de juiste werkhouding en een GGD-goedgekeurde werkwijze? Een principe waar menig opleider helaas nog weleens een steekje laat vallen. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

We go next level

Het plaatsen van Hairstokes met de machine wordt gezien als de moeilijkste techniek binnen de PMU branche. En waarom? Omdat een solide werkwijze van de opleider vaak ontbreekt. Bij Jolange doen wij dit echt anders! Wij leggen zowel de theorie als de praktijk zo begrijpelijk en stapsgewijs uit waardoor het maken van fouten simpelweg onmogelijk gemaakt wordt. Door op de juiste wijze de huid goed te spannen en de naaldmodule op een hele specifieke manier te plaatsen wordt het zetten van Hairstrokes een behandeling die jij straks snel en perfect kunt uitvoeren. We create Perfection! 

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Je gaat met 100% zekerheid de deur uit
Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €23,95

Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Certificaat, goede aansluiting vervolgopleidingen
Duidelijke werkwijze met gegarandeerde resultaten!
Geen inschrijfkosten!

Dit wil je niet…

❌ Je bent niet 100% voorbereid op de praktijk
❌ Lesboek niet inbegrepen

❌ Geen lespakket, waardoor je thuis niet kunt oefenen!
❌ Geen professionele opleider, certificaat heeft geen waarde
❌ Onduidelijke praktijkuitleg, achterhaalde werkwijze!
❌ Hoge administratiekosten