Cryolipolyse

Beauty apparatuur opleiding Cryolipolyse | Certificaat

Freezing my *ss off! Met cryolipolyse/cryotherapie wordt deze uitspraak letterlijk waarheid. Met deze revolutionaire behandeling bevries je namelijk plaatselijke vetcellen. Hierdoor sterven ze af en daarmee ook het ongewenste vet! Het bevriezen van de vetcellen klinkt misschien simpel, maar een afslankbehandeling geven met een cryolipolyse apparaat doe je niet zomaar. Huidbeschadigingen moeten echt voorkomen worden en daarom is het belangrijk dat je jouw cryolipolyse opleiding bij een professioneel opleidingsinstituut volgt. Jolange Opleidingen is deze beroepsopleider! Onze praktijkgerichte opleiding leert jou veilig en vol vertrouwen te werken met dit mooie cryotherapie apparaat. De gecertificeerde huidspecialisten geven les in klassen, waar je geen last hebt van klanten die in en uit komen lopen. Daarnaast geven wij les in kleine groepen, zodat je alle aandacht krijgt die jij verdient. Only the best for you!

Wat leer je?

Tijdens deze opleiding leer je alles op het gebied van vetbevriezing. Het intakegesprek, instellingen van het apparaat, het aanbrengen van antifreeze membranen en het uitvoeren van de afslankbehandelingen vormen de hoofdelementen van de opleiding. Verder bespreken we uitgebreid hoe je de behandeling juist en verantwoord uitvoert, zodat je complicaties kunt voorkomen. Ook leren we hoe je de verschillende zones behandelt zoals de benen, buik, taille, billen, heupen, bovenarmen, zwembandjes en lovehandles. Onze ervaren en professionele docenten helpen je om te werken met het cryolipolyse apparaat van Derma Codes: dé koploper op het gebied van onder andere de beste afslank apparatuur en lasers. Je kunt ook jouw eigen cryolipolyse apparaat meebrengen naar deze opleiding, als je bekend bent met de instellingen. Meer weten? Zie ons lesprogramma!

See you soon

It’s possible! Bij Jolange Opleidingen kun je deze opleiding in één dag afronden! Omdat je de theorie vooraf kunt downloaden zelf thuis voorbereid hoef je hier geen extra dag aan te spenderen. Direct in de praktijk aan de slag: dat is toch veel beter dan boring, ellenlange theorielessen? Je oefent in kleine klassen, zodat er alle tijd en ruimte is voor vragen en persoonlijke aandacht. De opleiding Cryolipolyse is daarnaast ook nog eens super betaalbaar, dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €36,05
Inclusief gebruik van apparatuur
Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Niet geslaagd? Extra praktijkles
Geen inschrijfkosten
Les in kleine klassen

Dit wil je niet…

❌ Extra kosten voor theorieboeken
❌ Exclusief apparatuur
❌ Geen lespakket, waardoor je thuis niet kunt oefenen!
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat
❌ Onnodige inschrijfkosten
❌ Grote klassen, weinig persoonlijke aandacht