PMU Camouflage Donkere Kringen

Opleiding PMU Camouflage Donkere Kringen

Shine a little light under my eyes! Donkere kringen onder de ogen kunnen erg vervelend zijn en veel mensen schamen zich hiervoor. Er zijn weinig effectieve oplossingen en camouflerende foundation blijft niet altijd zitten. Met de opleiding PMU Camouflage Donkere kringen bied jij de mogelijkheid om klanten permanent te laten afrekenen met hun onuitgeslapen blik. Na deze opleiding kun jij de perfecte permanente concealer plaatsen door middel van een unieke pigmenteer-techniek in combinatie met de camouflage-pigmenten van Derma Codes. Deze opleiding is absoluut uniek in Nederland en wordt nergens anders aangeboden dan bij Jolange Opleidingen. ‘Say bye bye to dark circles!’

Bij het pigmenteren van donkere kringen werk je met speciale pigmenten van groothandel Derma Codes die zo zijn ontwikkeld dat deze de donkere wallen perfect kunnen concealen en camoufleren, zonder dat deze geel of wit uitslaan. De behandeling dient elke 2 tot 3 jaar te worden bijgewerkt voor een blijvend mooi resultaat. Zwemmen, zonnen, slapen. Kom maar op! Gegarandeerd geen donkere kringen meer.

Momenteel zijn wij het enige opleidingsinstituut in Nederland die de juiste kennis heeft om deze opleiding aan te bieden. Aan het eind van de opleiding weet jij welke naaldmodules er op jouw apparaat geplaatst moeten worden om het pigment perfect in de huid te krijgen. De vaardigheden die je leert tijdens de PMU Donkere Kringen opleiding zijn daarom een ware aanwinst voor jouw beautysalon! Wil je deze opleiding ook gaan aanbieden? schrijf je dan nu in voor deze opleiding!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Gratis werkmap en reader
Gratis online ondersteuning
Incl. eindexamen. Niet geslaagd? Gratis herexamen!
Niet op elkaar oefenen, meer lesuren. 95% praktijkuren!
Kleine groepen met vakbekwame docenten
Erkend opleider CRKBO geregistreerd
Aansprakelijkheidsverzekering mogelijk