PMU Camouflage Donkere Kringen

Opleiding PMU Camouflage Donkere Kringen | Certificaat

Shine a little light under my eyes! Donkere kringen onder de ogen kunnen erg vervelend zijn en veel mensen schamen zich hiervoor. Er zijn weinig effectieve oplossingen en camouflerende foundation blijft niet altijd zitten. Met de opleiding PMU Camouflage Donkere kringen bied jij de mogelijkheid om klanten permanent te laten afrekenen met hun onuitgeslapen blik. Na deze opleiding kun jij de perfecte permanente concealer plaatsen door middel van een unieke pigmenteer-techniek in combinatie met de camouflage-pigmenten van Derma Codes. Deze opleiding is absoluut uniek in Nederland en wordt nergens anders aangeboden dan bij Jolange Opleidingen. Say bye bye to dark circles!

Wat leer je?

Bij het pigmenteren van donkere kringen werk je met speciale pigmenten van groothandel Derma Codes die zo zijn ontwikkeld dat deze de donkere wallen perfect kunnen concealen en camoufleren, zonder dat deze geel of wit uitslaan. Het verkleuren van de pigmenten komt vaak door schadelijke kleurstoffen die in huidkleurige pigmenten verwerkt zijn. Wij bereiden jou hier 100% voor op de praktijk zodat jij precies weet waar jij straks op moet letten. Aan het eind van de opleiding weet jij welke naaldmodules er op jouw apparaat geplaatst moeten worden om het pigment perfect in de huid te krijgen. De vaardigheden die je leert tijdens de PMU Donkere Kringen opleiding zijn daarom een ware aanwinst voor jouw beautysalon! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Hoe snel is snel?

Momenteel zijn wij het enige opleidingsinstituut in Nederland die de juiste kennis heeft om deze opleiding aan te bieden. En dit alles binnen 1 dag! Hoe wij dit kunnen realiseren. Alle theorie krijg hij vooraf toegestuurd. Hierdoor ben jij al volledig voorbereid op het theoretische gedeelte. 

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Je gaat met 100% zekerheid de deur uit
Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €17,99

Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Professioneel opleider met hoogwaardig Certificaat
100% veilige werkwijze 
Geen inschrijfkosten!

Dit wil je niet…

❌ Je bent niet 100% voorbereid op de praktijk
❌ Lesboek niet inbegrepen

❌ Geen lespakket, waardoor je thuis niet kunt oefenen!
❌ Geen vakkundige opleider, certificaat heeft geen waarde
❌ Onveilige werkwijze, gebruik van verboden pigmenten
❌ Hoge administratiekosten