Shiatsu

Schoonheidsopleiding Shiatsu | Branchediploma

Jij bent al schoonheidsspecialiste of hebt al kennis of ervaring in masseren en wil jij je graag verder specialiseren? Word dan nu een master in deze oude Japanse geneeswijze! Wil jij professionele Shiatsu massages aanbieden in jouw beauty of massage salon? Volg dan deze gespecialiseerde massage opleiding. Je leert van ervaren Shiatsu therapeuten alles over het in balans brengen van diverse energieën in het lichaam en het wegnemen van blokkades. En wat mooi meegenomen is: deze opleiding sluit aan op onze erkende opleiding allround schoonheidsspecialiste niveau 4.
Wij geven niet dagen achter elkaar les. That’s not done! Je hebt ook ruimte nodig om te oefen voor de volgende les! Bij Jolange Opleidingen denken wij aan onze cursisten en daarom krijg jij één keer per week les.

Wat leer je?

Je leert een breed scala aan klachten effectief behandelen middels Shiatsu technieken. Een goede Shiatsu therapeut dient te beschikken over voldoende medische kennis die je tijdens deze opleiding opdoet. Denk hierbij aan meridianen en levensenergie (Ki). Na het afnemen van een anamnese beoefen je verschillende massage technieken (zoals Hara en Rocking- technieken) op de rug- en voorzijde van het lichaam.
Het uiteindelijke doel van de Shiatsu therapie is om de energie van het lichaam in balans te brengen. Al jouw klanten zullen zich een stuk energieker voelen en stralen dat gevoel ook uit. Ook vermindert Shiatsu veel voorkomende klachten door toename van het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Denk hierbij aan gewrichtsproblemen en chronische klachten zoals nek, rug of hoofdpijn. Het spijsverteringsvermogen en vrijer en optimaler ademhalen wordt ook gestimuleerd. Zo volgen er nog veel meer voordelen van Shiatsu massages waardoor iedere klant geholpen kan worden! Je leert de behandeling afstemmen naar de wensen, klachten en verwachtingen van je klant. Het geven van een Shiatsu massage vergt weinig inspanning, omdat je vooral met je lichaamsgewicht werkt en dus weinig spierkracht nodig hebt. Schrijf je snel in om alles over deze unieke massage te leren! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Hoe snel is snel

Hoewel we vlot werken, staat kwaliteit altijd voorop. Shiatsu leer je nu eenmaal niet in een paar lessen. Je hebt al onze lessen nodig om jouw massagetechnieken te optimaliseren. Doordat wij de klassen klein houden, en niet op elkaar oefenen krijg je meer persoonlijke aandacht van onze ervaren docenten en kunnen we het tempo opvoeren. Het theoriegedeelte bereid je zoveel mogelijk thuis voor. Hierdoor is er maar liefst 95% tijd voor de praktijkuren! Met deze tijdwinst zorgen we ervoor dat jij versneld de opleiding kunt volgen.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Gehele lesdagen, geen dagdelen!
Digitaal lesboek inclusief t.w.v. €36,05

Waardevol diploma
Niet op elkaar oefenen, dubbele lesuren
Kleine groepen, professionele docenten
100% Betrouwbare recensies

Dit wil je niet…

❌ Les in dagdelen, laag opleidingstempo
❌ Geen digitaal lesboek

❌ Geen professionele opleider
❌ Grote klassen, minder praktijkuren
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat
❌ Onbetrouwbare recensies