Shiatsu

Schoonheidsopleiding Shiatsu met certificaat

Wordt een master in deze oude Japanse geneeswijze! Wil jij professionele Shiatsu massages aanbieden in jouw beauty of massage salon? Volg dan deze gespecialiseerde massage opleiding. Je leert van ervaren Shiatsu therapeuten alles over het in balans brengen van diverse energieën in het lichaam en het wegnemen van blokkades.

Wat leer je?

Je leert een breed scala aan klachten effectief behandelen middels Shiatsu technieken. Een goede Shiatsu therapeut dient te beschikken over voldoende medische kennis die je tijdens deze opleiding opdoet. Denk hierbij aan meridianen en levensenergie (Ki). Na het afnemen van een anamnese beoefen je verschillende massage technieken (zoals Hara en Rocking- technieken) op de rug- en voorzijde van het lichaam.

Het uiteindelijke doel van de Shiatsu therapie is om de energie van het lichaam in balans te brengen. Al jouw klanten zullen zich een stuk energieker voelen en stralen dat gevoel ook uit. Schrijf je snel in om alles over deze unieke massage te leren! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Gehele lesdagen, geen dagdelen!
Waardevol certificaat
Niet op elkaar oefenen, dubbele lesuren
Kleine groepen, professionele docenten
Inclusief gratis werkmap en reader
100% Betrouwbare recensies

Andere opleiders:

❌ Les in dagdelen, laag opleidingstempo
❌ Geen professionele opleider
❌ Grote klassen, minder praktijkuren
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat
❌ Onbetrouwbare recensies