Shiatsu

Schoonheidsopleiding Shiatsu | Diploma

Hi there! Ben jij al schoonheidsspecialist met kennis van masseren en wil jij je graag verder specialiseren? Word dan nu een master in de oude Japanse geneeswijze Shiatsu! Bij Jolange Opleidingen volg je een gespecialiseerde massage opleiding. Je leert van ervaren Shiatsu therapeuten alles over het in balans brengen van diverse energieën in het lichaam en het wegnemen van blokkades. En wat mooi meegenomen is: deze opleiding sluit aan op onze erkende opleiding allround schoonheidsspecialiste niveau 4. Bij ons krijg je niet dagen achter elkaar les. That’s not done! Je hebt ook ruimte nodig om te oefenen voor de volgende les! Bij Jolange Opleidingen denken wij aan onze cursisten en daarom krijg jij één keer per week les. Omdat wij de klassen klein houden en niet op elkaar oefenen krijg je meer persoonlijke aandacht van onze ervaren docenten en kunnen we het tempo opvoeren. That’s how we roll!

Wat leer je?

Je leert een breed scala aan klachten effectief behandelen middels Shiatsu technieken. Een goede Shiatsu therapeut dient te beschikken over voldoende medische kennis die je tijdens deze opleiding opdoet. Denk hierbij aan meridianen en levensenergie (Ki). Na het afnemen van een anamnese beoefen je verschillende massage technieken (zoals Hara en Rocking- technieken) op de rug- en voorzijde van het lichaam. Het uiteindelijke doel van de Shiatsu therapie is om de energie van het lichaam in balans te brengen. Jouw klanten zullen zich een stuk energieker voelen en stralen dat gevoel ook uit. Daarnaast vermindert Shiatsu veelvoorkomende klachten door toename van het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Je leert de behandeling afstemmen naar de wensen, klachten en verwachtingen van je klant. Het geven van een Shiatsu massage vergt weinig inspanning, omdat je vooral met je lichaamsgewicht werkt en dus weinig spierkracht nodig hebt. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Hoe snel is snel

Hoewel we vlot werken, staat kwaliteit altijd voorop. Shiatsu leer je nu eenmaal niet in een paar lessen. Je hebt al onze lessen nodig om jouw massagetechnieken te optimaliseren. Omdat Jolange Opleidingen de klassen klein houdt en je niet op elkaar hoeft te oefenen krijg je meer persoonlijke aandacht van onze ervaren docenten. Het theoriegedeelte bereid je zoveel mogelijk thuis voor. Hierdoor is er maar liefst 95% tijd voor de praktijkuren! Met deze tijdwinst zorgen we ervoor dat jij de opleiding versneld kunt doorlopen.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Gehele lesdagen, geen dagdelen!
Digitaal lesboek inclusief t.w.v. €36,05

Waardevol diploma
Niet op elkaar oefenen, dubbele lesuren
Kleine groepen, professionele docenten
100% Betrouwbare recensies

Dit wil je niet…

❌ Les in dagdelen, laag opleidingstempo
❌ Geen digitaal lesboek

❌ Geen professionele opleider
❌ Grote klassen, minder praktijkuren
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat
❌ Onbetrouwbare recensies