PMU Masterclass Lip Blushing

Opleiding PMU Masterclass Lip Blushing | Certificaat

Can you keep a secret? Komt ie: onze Masterclass PMU Lip Blushing is de enige in Nederland. Lip Blushing is een verzamelnaam voor lippigmentatie waarbij jij met een snelle pixelbeweging het pigment op prachtige wijze in de lippen aanbrengt. Deze techniek wordt de Swish-techniek genoemd en deze breng je aan met een 1-punts naaldmodule. Dit is het allernieuwste op het gebied van lippigmentatie. Je ziet geen contourlijnen (lipliner) maar een zachte full-lip met lipgloss-effect. Als je deze techniek goed beheerst en uitvoert, creëer je prachtige volle lippen. Jolange Opleidingen leert het jou! 

Wat leer je?

Na deze Masterclass kun je de Aquarel Lips, Velvet Lips, Frozen Lips en diverse andere shading-technieken op perfecte wijze toepassen. Het vergroot de lippen optisch en geeft de lippen direct meer definitie en kleur. Jouw klanten zullen versteld staan! De theorie rondom de lippen ken jij al als geen ander. Maar er zijn altijd nieuwe ontwikkelen en ondervindingen. Onze top docenten staan te springen om deze met jou te delen. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder. Let’s get inspired! 

Hoe snel is snel!

Jolange opleidingen heeft een zeer specifieke werkwijze als het aankomt op lippigmentatie. Dit kunnen wij jou aanleren binnen 1 dag! Wij werken uiterst veilig en zorgen ervoor dat jouw toekomstige klanten tijdens een PMU lipbehandeling comfortabel liggen en helemaal geen ongemak ervaren. Hier zijn tips & tricks voor. Niet moeilijk, maar je moet het wel weten! Heb jij klanten met asymmetrische lippen? Lippen met littekentjes? Of een slechte bloedsomloop? Dan is Lip Blushing de oplossing! Nog geen ervaring met lippigmentatie. No problem! Volg dan onze basisopleiding PMU Lip Artist. 

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen?

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Je gaat met 100% zekerheid de deur uit
Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €29,95

Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Certificaat met internationale waarde
Diverse technieken in één opleiding!
Persoonlijke begeleiding 
Geen inschrijfkosten!

Dit wil je niet…

❌ Je bent niet 100% voorbereid op de praktijk
❌ Lesboek niet inbegrepen

❌ Geen lespakket, waardoor je thuis niet kunt oefenen!
❌ Geen professionele opleider, certificaat heeft geen waarde
❌ Je leert maar 1 techniek, achterhaalde werkwijze!
❌ Geen persoonlijke begeleiding, grote klassen
❌ Hoge administratiekosten