Vasculaire Laser

Opleiding Vasculaire Laser met certificaat

Jij wilt toch ook werken met apparatuur van de beste kwaliteit en waarmee je met de beste resultaten huidoneffenheden van jouw klanten kunt behandelen?

Volg dan de opleiding Vasculaire Laser bij Jolange Opleidingen! Dit is de perfecte behandeling om veel voorkomende huidproblemen zoals couperose, bloedblaasjes, spatadertjes, spider-naevi, kersenwratjes, beenvaatjes definitief te verwijderen.

Tijdens deze opleiding leer je te werken met de allernieuwste V-Light Elite Vasculaire Laser. Doordat wij samenwerken met de inpandige laser groothandel Derma Codes maak jij kennis met apparatuur van de hoogste kwaliteit. Heb je een eigen Vasculaire Laser? Dan mag je deze uiteraard meebrengen naar de opleiding. Al onze gecertificeerde docenten hebben jarenlange ervaring en staan bekend om hun constante ontwikkeling op het gebied van laserveiligheid en technieken.
Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Voordat je start met de opleiding ontvang je het uitgebreide theorie boek, zodat je je kunt voorbereiden op het theoretische gedeelte. Hierdoor kunnen wij de opleiding verkort aanbieden. Dit scheelt aanzienlijk in tijd en kosten. Wij zien jou graag op onze locatie in Rotterdam!

*Let op: Momenteel is het alleen mogelijk om deel te nemen aan deze opleiding wanneer je een eigen Vasculaire Laser meebrengt.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Niet geslaagd? Praktijk herexamen inbegrepen
✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren
✔ Jolange Opleidingen is CRKBO geregistreerd
✔ Kleine groepen (max. 3 cursisten) en les van gecertificeerde docenten