Plasma Lift ‘Fibroblasting’

Aanbieding!

Opleiding Plasma Lift ‘Fibroblasting’ met certificaat

Wil jij jouw klanten een face- of ooglift behandeling aanbieden met verbluffende resultaten en zonder chirurgische ingreep? Volg dan de opleiding Plasma Lift Fibroblasting! Dankzij Plasmapen groothandel Derma Codes leer jij te werken met Plasma apparatuur waarmee de beste resultaten behaald zijn. Een veilige anti-aging techniek met een kort herstel en zonder littekenweefsel! Dit wil jij toch ook?!

Bij de Plasma Lift (ook wel plasmage genoemd), ioniseert een Lift Plasma-Generator atmosferische lucht tussen de huidplooien. Hierdoor ontstaat er een plasmawolkje. Met dit plasmawolkje kun je onder de pijngrens en op gecontroleerde wijze overtollige huid verwijderen. Met deze behandeling worden zeer natuurlijke en verbluffende resultaten behaald! Onder andere het uitvoeren van een ooglift, verminderen van (frons)rimpels en behandelen van pigmentvlekken.

De Plasma techniek leren in 1 dag? Dat kan alleen bij Jolange Opleidingen! Voordat de opleiding start krijg je het theorieboek toegestuurd en bereid je de theorie zelfstandig thuis voor. Zo kunnen wij de opleiding in 1 dag in plaats van 2 lesdagen aanbieden. Dit bespaart jou kostbare tijd en geld!
Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

*Let op: Momenteel is het alleen mogelijk om deel te nemen aan deze opleiding wanneer je een eigen Plasma Pen meebrengt.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Theorieboek inbegrepen
✔ Niet geslaagd? Praktijk herexamen inbegrepen
✔ 
Niet op elkaar oefenen, meer lesuren
✔ Jolange Opleidingen is CRKBO geregistreerd
✔ Kleine groepen (max. 3 cursisten) met gecertificeerde docenten