Thermocoagulatie

Opleiding Thermocoagulatie met erkend certificaat

Wil je een permanente oplossing aanbieden voor ontsierende huidoneffenheden? Dan is de opleiding Thermocoagulatie jou op het lijf geschreven!

Tijdens deze opleiding verdiep jij je in de behandeling van huidaandoeningen en huidproblemen. Je leert om snel en doeltreffend oneffenheden te verminderen of zelfs compleet te verwijderen. Thermocoagulatie is o.a. zeer effectief bij gesprongen haarvaatjes, couperose, pigmentvlekken en fibromen. Veel mensen vinden dit soort oneffenheden erg vervelend. Zeker als ze zich in het gezicht bevinden. Na een thermocoagulatie-behandeling gaan al jouw klanten weer met veel zelfverzekerdheid de salon uit!

Je leert te werken met de allernieuwste technieken op het gebied van thermocoagulatie.
De ontwikkelingen op het gebied van beauty apparatuur techniek staan niet stil! Doordat wij samenwerken met de inpandige groothandel Derma Codes maak jij kennis met de nieuwste apparatuur van de hoogste kwaliteit.

Voordat je start met de opleiding krijg je het gratis uitgebreide theorie boek toegestuurd zodat je je kunt voorbereiden op het theoretische gedeelte. Hierdoor kunnen wij de opleiding in 1 dag aanbieden. Dit scheelt aanzienlijk in tijd en kosten. Uiteraard kun je na jouw opleiding rekenen op onbeperkt en vrijblijvend advies van onze docenten!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ GRATIS theorieboek
✔ GRATIS gebruik van apparatuur
✔ GRATIS privé workshop bij aanschaf van een Thermocoagulatie machine bij Derma Codes!
✔ Inclusief examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen
✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren
✔ Erkend certificaat. Jolange Opleidingen is CRKBO geregistreerd
✔ Kleine groepen (max. 3 cursisten) met gecertificeerde docenten