HIFU Anti-Aging

Beauty apparatuur opleiding HIFU Anti-Aging | Certificaat

Collageen? Yes please! Jij kan nu ook een effectieve verjongingsbehandeling zonder chirurgische ingreep aanbieden! De HIFU behandeling staat volledig in het teken van het stimuleren van de collageenproductie en zorgt ervoor dat de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de huidcellen verbetert. Voor een opleiding HIFU Anti-Aging is Jolange Opleidingen the perfect choice voor jou! Je leert bij ons alles over deze innovatieve huidverjonging: in 95% praktijkgerichte lessen, gegeven door de meest ervaren huidspecialisten. Je werkt tijdens de HIFU opleiding met de nieuwste HIFU apparatuur van groothandel Derma Codes. Zo garanderen wij jou de nieuwste en beste technologieën! And last but not least: wij bieden waar voor je geld. Jolange werkt uitsluitend met kleine klassen, zodat jij ook echt de aandacht krijgt die jij verdient! Slaag je niet direct? No worries: bij Jolange Opleidingen ontvang je dan een extra GRATIS les om je toch dat laatste zetje te geven voor een succesvol einde!

Wat leer je?

Jij gaat aan de slag met de beste en nieuwste HIFU apparatuur van groothandel Derma Codes! Met dit topapparaat ga je verschillende anti-aging behandelingen leren te geven. Ook leer je grove poriën en fijne rimpels in het gezicht aanzienlijk te verminderen. And that’s not all! We gaan je leren hoe je lichaamsdelen, zoals de armen, benen, billen en buik strakker maakt. Je gaat gezichtsmaskers en -pakkingen geven en je leert alles over reinigingstechnieken, zoals peeling en lysing. Na deze uitgebreide opleiding onder begeleiding van onze professionele docent ben je in staat om zelfstandig met het HIFU-apparaat te werken en de behandelingen succesvol uit te voeren.

You can do it!

Het volgen van een opleiding is al kostbaar genoeg, dus Jolange Opleidingen denkt hier graag in mee. Je kunt de HIFU Anti Aging Opleiding namelijk al binnen 1 dag volgen! Doordat je het lesmateriaal vooraf toegezonden krijgt en kun je de theorie zelf al voorbereiden. Gewoon lekker thuis. Op deze manier hoef je hier verder geen extra lesdag aan te spenderen. Need we say more?

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €60,-
Inclusief gebruik van apparatuur
Niet geslaagd? Gratis herkansing
Geen inschrijfkosten
Kleine groepen met gecertificeerde docenten

Dit wil je niet…

❌ Extra kosten voor theorieboeken
❌ Exclusief apparatuur
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat
❌ Onnodige inschrijfkosten
❌ Grote klassen, weinig persoonlijke aandacht