Diode Laser & IPL – Ontharen met licht

Diode Laser & IPL – Ontharen met licht | Diploma

Op zoek naar een eerlijke, betrouwbare en betaalbare opleiding in specialisaties van permanente ontharing met Diode Laser & IPL? Dan ben je bij Jolange Opleidingen aan het juiste adres, en we vertellen graag waarom. De opleiding definitief ontharen van het gehele lichaam is geschikt voor schoonheidsspecialisten met een niveau 3 diploma of certificaat. Om ervoor te zorgen dat jouw klanten geheel of gedeeltelijk vergoed worden door zorgverzekeraars voor definitieve ontharing, is het vereist dat je in het bezit bent van een erkend branchediploma: ontharingstechnieken met licht (IPL & Diode Ice Laser). Zonder dit diploma is het onmogelijk voor jouw klanten om aanspraak te maken op vergoedingen bij de zorgverzekeraar voor een laser behandeling. Bij Jolange Opleidingen hanteren we geen marketingtrucjes. Wij laten ook precies zien hoeveel lessen en uren jij nodig hebt om jouw felbegeerde diploma ontharen met licht te behalen. Je hebt 3 lessen van 6 uur nodig; meer lessen of minder zijn een no-go! Don’t waste your money and time. Na succesvolle afronding van de specialisatie ontharingstechnieken met licht, kun je je aanmelden bij Anbos en het Skin Register. Over hoe je met ons vakdiploma kunt aansluiten bij de Anbos lees je onderaan de pagina bij “The Choice is Yours”. Wil je verder leren voor het diploma Medische Schoonheidsspecialiste? Het is ook mogelijk door alle afzonderlijke modules te volgen in jouw eigen tempo. 

Wat leer je?

Definitief ontharen (gezicht en lichaam) wordt binnenkort voor jou een realiteit met de nieuwste en beste Diode Ice Laser en IPL tegen ongewenste haargroei van Groothandel Derma Codes! Daarnaast krijg je inzicht in lasers zoals de Alexandriet Laser, Ruby Laser, CO2 Laser & Argonlaser. Wat is het belangrijkste verschil tussen deze lasers en welke behandelmethodes kun je toepassen? Een grondig begrip van de instellingen is essentieel om te voorkomen dat de huid schade oploopt en dat je permanent resultaat kunt behalen. 

Jolange Opleidingen gaat verder dan waar andere beautyscholen stoppen! Je wordt bekwaam in het uitvoeren van IPL behandelingen. Ontdek de wereld van huidverbetering en verjonging, inclusief het bestrijden van acne, het effectief verwijderen van grove poriën, storende rimpels, couperose, kleine spatadertjes, spider naevi en besenreiser. We richten ons ook op het verhelpen van pigmentvlekken en wijnvlekken. Bij ons geen geheimen. Bekijk ons lesprogramma en ontdek wat wij te bieden hebben!

Make a change

Bij Jolange Opleidingen ben je volledig voorbereid op de praktijk! Onze benadering is niet alleen gericht op theoretische kennis; we leggen sterk de nadruk op praktijkgericht leren. Direct na inschrijving kun je een uitgebreid IPL- en Diode Ice Laser lesboek downloaden vanuit jouw cursistenportaal, waardoor je thuis al kunt beginnen met studeren. Dit betekent dat je geen extra saaie theorielessen bij ons hoeft te volgen, wat niet alleen tijd bespaart, maar ook kosten.

Onze gecertificeerde IPL- en diode-laserdocenten, met jarenlange ervaring, staan bekend om hun voortdurende ontwikkeling op het gebied van laserveiligheid en de allernieuwste technologie. Je profiteert van hun expertise en praktijkervaring, waardoor je niet alleen theoretische kennis verwerft, maar ook de vaardigheden om de opgedane kennis succesvol toe te passen in jouw ontharingskliniek. Bij Jolange Opleidingen streven we ernaar om jou in korte tijd voor te bereiden op een succesvolle carrière in de beauty-industrie. Dus… waar wacht je op? Schrijf je snel in en become a laser expert!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Inclusief gebruik van IPL en Diode Laser
95% praktijkuren
Aansluiten bij ANBOS en zorgverzekeraars
Geen inschrijfkosten
Kleine groepen, les van laserspecialisten
Jolange Opleidingen is CRKBO geregistreerd

Dit wil je niet…

❌ Geen gebruik van apparatuur
❌ Te veel onnodige theorie
❌ Niet aansluiten bij ANBOS
❌ Onnodige inschrijfkosten
❌ Grote groepen, geen gediplomeerde docenten

❌ Geen erkende opleider