Plasma Lift ‘Fibroblasting’ Masterclass

Beauty apparatuur opleiding Plasma Lift ‘Fibroblasting’ Masterclass met certificaat

Heb jij het Plasmapen certificaat behaald en wil jij je verder specialiseren in een Plasmapen Specialist? Dan is deze Masterclass jou op het lijf geschreven! Tijdens deze vervolgopleiding leer je om alle mogelijke behandelingen uit te voeren met het plasma lift apparaat. Zo kan jij na de Masterclass een volledige facelift uitvoeren en ook plasma behandelingen voor het lichaam aanbieden in jouw salon!

Ook leer je verbluffende resultaten te bereiken bij de behandeling van o.a. striae, littekens en pigmentvlekken. Een Plasma Lift behandeling voorkomt littekens in het gezicht en op het lichaam, doordat er geen operatie of cosmetische ingreep nodig is.

Jij wilt toch ook getraind worden volgens de nieuwste trends en Plasmapen technieken? Doordat wij samenwerken met Plasmapen groothandel Derma Codes kunnen wij lesgeven met de allernieuwste methodes. En natuurlijk niet te vergeten; de allerbeste Plasmapen!

Wist je dat je na jouw opleiding vrijblijvende ondersteuning krijgt wanneer je dit nodig hebt? Jolange Opleidingen helpt je op weg en zorgt dat je er niet alleen voor staat! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

*Let op: Momenteel is het alleen mogelijk om deel te nemen aan deze opleiding wanneer je een eigen Plasma Pen meebrengt

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Niet geslaagd? Praktijk herexamen inbegrepen
✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren
✔ Jolange Opleidingen is CRKBO geregistreerd
✔ Kleine groepen (max. 3 cursisten) met gecertificeerde docenten