Plasma Lift ‘Fibroblasting’ Masterclass

Beauty apparatuur opleiding Plasma Lift ‘Fibroblasting’ Masterclass | Certificaat

Ready for the next step? Dan is deze Masterclass jou op het lijf geschreven! Tijdens deze vervolgopleiding leer je om alle mogelijke behandelingen uit te voeren met het plasma lift apparaat. Zo kun jij straks een volledige facelift uitvoeren en ook plasma behandelingen voor het lichaam aanbieden in jouw salon! Jolange Opleidingen is dé opleider als je zoekt naar kwaliteit, aandacht en betaalbaarheid. Geen chaotische lessen in een drukbezette studio, maar kleine groepen met aandacht voor jou, zoals het hoort! Na deze Masterclass ga je direct zelfverzekerd en verantwoord aan de slag met tevreden klanten en een hogere omzet als resultaat. What more do you want!?

Wat leer je?

So much! Deze Masterclass leert je alles om je klanten weer happy te maken met zijn of haar huid. Na de opleiding kun je door gebruik van de Plasmapen facelifts en ooglidcorrecties geven, zonder chirurgische ingreep! Ook leer je om de kaak te liften en de neus-lipplooi strakker te maken en bespreken we uitgebreid hoe je de borsten, buik en navel kunt liften met deze methode. Sounds like a dream! Verder leer je mooiste resultaten te bereiken bij de behandeling van o.a. striae, littekens en pigmentvlekken en ga je aan de slag met het verwijderen van xanthelasma en permanente make-up. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Only the best for you

Yes! Jij vliegt door deze opleiding, want bij Jolange opleidingen oefen je niet op elkaar, maar op echte modellen. Dit scheelt jou aanzienlijk veel tijd en geld. Ook houden wij de groepen klein, zo krijg je veel meer aandacht en dat verdien jij! Al die behandelingen in 1 les en mijn erkende certificaat behalen? Ja dus! Laat je niet voor de gek houden! Meer lessen zou jou alleen maar onnodig tijd en geld kosten. Let’s not make things complicated! En wist je dat je na jouw opleiding vrijblijvende ondersteuning krijgt wanneer je dit nodig hebt? Jolange Opleidingen helpt je op weg en zorgt dat je er niet alleen voor staat!

*Let op: Momenteel is het alleen mogelijk om deel te nemen aan deze opleiding wanneer je een eigen Plasma Pen meebrengt

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Gratis lesboek t.w.v. €60,-
Niet geslaagd? Gratis herkansing
Kleine groepen met gecertificeerde docenten
Geen inschrijfgeld
Niet op elkaar oefenen, meer lesuren
Wij zijn een erkend leerbedrijf, CRKBO geregistreerd

Dit wil je niet…

❌ Exclusief studieboeken
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat
❌ Grote klassen, weinig persoonlijke aandacht
❌ Onnodige inschrijfkosten
❌ Te weinig praktijkuren

❌ Les in een salon