PMU Medische Tepelhof Reconstructie

PMU Medische Tepelhof Reconstructie met erkend certificaat

Bij een opleiding medische pigmententeren raden wij zeker niet aan om maar 1 les gevolgen. Om perfecte resultaten af te leveren moet je minimaal 3 lessen volgen. Hierdoor kun je de theorie en techniek pas echt onder de knie krijgen. Jolange Opleidingen kan de opleiding Tepelhof Reconstructie in maar 2 lessen geven, doordat je het PMU theorieboek vooraf toegestuurd krijgt. Jij kunt je dan optimaal voorbereiden voor de les. Dit scheelt jou 1 extra dag theorie en daarmee besparen wij kostbare tijd en geld. Bij Jolange Opleidingen denken wij mee met onze cursisten! That’s what you need!

Een PMU tepelhof-reconstructie en littekencamouflage is één van de moeilijkste onderdelen op het gebied van permanente make-up. Getraumatiseerde huid reageert totaal anders dan de gezonde huid. Je brengt bij een tepelhof-reconstructie de PMU vaak aan op een beschadigd huid of weefsel, waardoor de werkwijze anders is dan bij reguliere PMU-behandelingen. Tijdens deze opleiding leer je alles om deze specialistische Tepelhof en of littekencamouflage behandeling met veel zorgvuldigheid én een uitstekend resultaat uit te voeren!

Je krijgt les van onze tekenartiest en onze huidspecialist om levensechte tepels en tepelhoven te creëren. Je leert de areola met huidpigmenten en de perfecte kleur af te stemmen. De huidspecialist leert jou welke cliënten wel of niet behandeld kunnen worden. And last but not least: je gaat op verschillende modellen werken om alle kneepjes van dit vak te leren!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Opleiding incl. reader
✔ Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen
✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren. 95% praktijkuren!
✔ Kleine groepen max. 4 pers. met vakbekwame docenten
✔ Erkend opleider CRKBO geregistreerd
✔ Aansluiten bij de Anbos en zorgverzekering mogelijk
✔ Aansprakelijkheidsverzekering mogelijk