Infrawrap & Spierstimulatie

Opleiding Infrawrap & Spierstimulatie met certificaat

Maak kennis met de nieuwste technologieën tijdens de opleiding Infrawrap & Spierstimulatie! Leer om afslank- en figuurcorrectiebehandelingen te geven met behulp van de nieuwste apparatuur van groothandel Derma Codes.

Bij infrawrap gebruik je een pressotherapie-pak met infraroodsysteem. In dit pak wordt de luchtstroom aan- en afgevoerd, wat resulteert in een heerlijke massage. De infraroodenergie verhoogt de stofwisseling, versnelt het proces van gewichtsverlies, verhelpt cellulite en zorgt voor ontgifting (detox). De perfecte combinatie met infrawrap is spierstimulatie. Hierbij worden de spieren elektronisch getraind, wat zorgt voor versterking van de spieren en verstrakking van de huid.

Groothandel Derma Codes is dé koploper op het gebied van afslank apparatuur en nog veel meer!
Jij wilt toch zeker ook alleen met apparatuur werken welke de beste resultaten garanderen?

Deze bodywrapping techniek toe kunnen passen in jouw salon binnen 1 lesdag? Dit klinkt onmogelijk maar het kan allemaal bij Jolange Opleidingen. Wij besteden geen extra dag aan theorie maar sturen jou het theorieboek eerder toe. Zo kan jij in alle rust de theorie zelf voorbereiden. Dit bespaart jou een extra lesdag en dus ook extra kosten. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

* Let op: voor deze opleiding dien je je eigen apparaat mee te nemen!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Theorieboek inbegrepen t.w.v. €18,10
✔ Niet geslaagd? Gratis herkansing
✔ Jolange Opleidingen is CRKBO geregistreerd
✔ Kleine groepen (max. 3 cursisten) met gecertificeerde docenten