Dames Kapper

Kappersopleiding Dames Kapper | Diploma

Ladies en gentlemen, check this out! Deze opleiding dameskapper is speciaal ontwikkeld voor toekomstige hairstylisten. Listen up! We noemen deze opleiding voor dameskapper niet voor niets het best van het beste! Deze opleiding is uitgebreid en niet gehaast zoals bij andere scholen. De lessen zijn niet beperkt tot drie uur, zodat je effectief leert. Vermijd lessen van een halve dag die mogelijk niet voldoende instructie bieden. That’s not really our thing!

Bij Jolange Opleidingen krijg jij les in 18 weken met max. 6 uur van 95% praktijkuren – 1x per week! Je ontwikkelt je tot een ervaren dameskapper met geavanceerde vaardigheden voor een nieuw kapsel, waaronder het beheersen van complexe knip- en stylingtechnieken, die je kunt uitvoeren met de juiste expertise van haarstyling. Want na het voltooien van deze opleiding dames knippen & styling behoor jij tot de top. Jij kunt direct na de kappersopleiding aan de slag in je eigen kapperssalon of bij een luxueuze kappersstudio. Check deze vibe: Onze hairstyling opleiding voor dames bepaal jij het in jouw tempo. Niet wachten op je mede cursisten die misschien wel langzamer zijn – hier bepaal jij de flow en word jij begeleid door ons professionele team. Jij bent on fire, en in no time rock jij het diploma dames knippen.

Wat leer je?

You are going to learn it all! Want niets is te gek in deze opleiding; jij gaat naar de top als next level hairstylist. Van lang haar tot kort haar, de nieuwste trendy kniptechnieken, zoals curl cutting bij steil haar tot de pen cutting kniptechniek voor een stylish-nonchalante look. Van onzichtbare laagjes, het knippen en snijden van asymmetrische kapsels tot de hippe Pixie Cut en stoere pony‘s. En wat dacht je van de nieuwste strakke lobkapsels en de Wolf Cut? En natuurlijk laten we ook een zweempje klassieke kapsels niet achterwege. Je leert dus de laatste trends en werkt met professionele producten van goede kwaliteit! Contact met mensen is essentieel voor creatieve kappers. Daarom leren we jou om deskundig advies te geven aan klanten. 

And that’s not all! Van shiatsu-waardige hoofdmassages tot gevorderde föhn- en slicetechnieken, zelfs kapsels zonder schaar. Krullen knippen, inknippen, opknippen, uitdunnen – wat je maar wilt. Jij gaat jouw eigen creaties knippen, snijden en stylen voor elke dameskapsel. Na deze opleiding ben je geen basis kapper meer, maar een professionele haarstylist die is gespecialiseerd in dames kapsels. Zo kun jij direct aan de slag in een ervaren team met ervaren dames kappers. Heb je andere kapperswensen? Wij geven je graag advies, neem gerust contact op. We’re not keeping any secrets!

Are you ready?

Neem niet het risico om te leren in een kappersstudio met niet-gecertificeerde docenten en constante afleiding. Kies voor Jolange voor een gerichte aanpak, persoonlijke aandacht en dat ook nog eens met één les per week zodat je voldoende tijd hebt om te oefenen. Word een ervaren dameskapper en creëer perfecte kapsels in een ontspannen omgeving.

Overweeg je online een kappersopleiding? Think twice. Jolange Opleidingen is een gecertificeerde opleidingsschool met meerdere erkenningen, waaronder CKRBO. Het theoretische gedeelte bereid je bij Jolange Opleidingen thuis voor, wat aanzienlijke tijdwinst oplevert. Bij ons krijg je tot wel 95% praktijkuren in een ontspannen sfeer! Tijdens de opleiding kun je gebruikmaken van onze online support voor passend advies. Ben je niet geslaagd? Dan krijg je gewoon een gratis herexamen. We do it right or not!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Samenwerking met groothandel Derma Codes
Erkend diploma
Niet geslaagd? Gratis herkansing
Incl. trainingsfilms & Online Support
Je krijgt van ons…
   Digitale lesboeken & een Knipschaar t.w.v. €265,25

Dit wil je niet…

❌ Geen samenwerking met groothandel
❌ Geen professionele opleider, les in een kapsalon
❌ Niet geslaagd? Geen diploma
❌ Excl. Online Support
❌ Geen extra digitale lesboeken & materialen