Interlocking Hairweaving

Opleiding Interlocking Hairweaving | Met certificaat

Let’s make some dreams come true! Interlocking hairweaving is dé onzichtbaarste methode om haarverlenging of volume in het haar te creëren. Heel wat celebrities maken dankbaar gebruik van deze methode en willen nooit meer iets anders. Denk aan Jennifer Lopez en Shakira. Hoe awesome is het om straks een heuse interlocking hairweaving specialist te zijn? Dat klanten speciaal naar jou komen om er fantastisch uit te zien. Bij Jolange maken we dit mogelijk.

Wat leer je?

Bij interlocking weaving wordt er geen vlecht op de hoofdhuid gelegd. Je leert hoe je direct met het eigen haar en de hair weft (hairweave) een verbinding gemaakt. Dit doe je met een speciale naaitechniek, die we je goed uitleggen en die je vaak gaat oefenen. Door deze techniek hebben klanten geen vervelende verdikking meer die voelbaar of zichtbaar is. Het gehele haar wordt dus onzichtbaar verlengd. En dit al met een eigen haarlengte vanaf circa 5 cm! Jouw klanten worden compleet omgetoverd: een totaal ander coupe, een indrukwekkend haarkunstwerk, een mooie verlenging of meer volume in het haar. Make them dazzling and proud! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Doorpakken!

Jolange is er voor jou! Deze opleiding doorloop je in 1 dag. How is that even possible? Omdat wij weten: meer dagen kosten jou alleen maar meer tijd en geld. En wij geven onze opleiding in kleine klassen, met meer aandacht en meer lesuren. Dat is nog eens efficiënt! Ook hoef je bij ons geen model te regelen, want je oefent op een oefenhoofd. Gelukkig maar, want na een paar uur trekken aan het haar en steeds dezelfde handelingen, zou jouw model er wel klaar mee zijn. En dat moeten we niet hebben, no drama please! We pakken door en gaan voor het beste resultaat! Kom maar op met dat certificaat.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €40,25
Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Vakkundige docenten
4 hairweave technieken in 1 opleiding
Eerlijke recensies via Feedback Company
Niet geslaagd? Gratis herkansing

Dit wil je niet…

❌ Extra kosten voor theorieboeken
❌ Geen lespakket, waardoor je thuis niet kunt oefenen!
❌ Geen gecertificeerde docenten
❌ Basis technieken hairweaving
❌ Recensies in eigen beheer
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat