Diode Laser

Beauty apparatuur opleiding Diode Laser met certificaat

Een opleiding volgen met de allernieuwste definitieve ontharingstechnologie? Dat kan alleen bij Jolange Opleidingen! Dankzij onze samenwerking met Groothandel Derma Codes introduceren wij jou de allernieuwste ICE Diode Laser met de snelste Super Hair Removal techniek van het merk Sense laser. De Diode Laser is effectiever dan welke andere ontharingslaser ook! Hier wil jij toch ook zeker les in krijgen?!

Wat ga je leren?

Tijdens de opleiding Diode Laser ga je als eerst aan de slag met het opstellen van een huid- en haaranalyse. Hierna leer je alles over golflengtes en instellingen voordat je aan de slag gaat met het definitief ontharen van o.a. wenkbrauwen, oren, baardcontouren, oksels, bikinilijn, benen en armen. Het complete lichaam dus!

Door het gouden drietal aan golflengtes, de Alexandriet 755NM, Diode 810NM en YAG 1064NM, behaal jij de beste resultaten met jouw definitieve ontharingsbehandelingen. Je kunt alle soorten en kleuren lichaamshaar definitief verwijderen. Zelfs donkere huiden behandelt de ICE Diode Laser zonder enige problemen. That’s the way we do it!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ GRATIS theorieboek t.w.v. €42,05
✔ GRATIS gebruik van de Diode Laser
✔ GRATIS opleiding bij aanschaf van een Sense Laser® Ice Diode Laser bij Derma Codes!
✔ Hoge korting bij aanschaf startpakket i.s.m Derma Codes
✔ Kleine groepen en les van gecertificeerde laserspecialisten