Te volgen met STAP-subsidie

Nagelstylist Acryl

Opleiding Nagelstylist Acryl | Certificaat

Ben je op zoek naar dé opleiding acrylnagels? It’s your lucky day. Je hebt ‘m gevonden. Deze populaire opleiding is zo samengesteld dat jij straks alle kennis en vaardigheden in huis hebt om een specialist op gebied van acrylnagels te worden. Let op! Acrylnagels leer je niet zetten is 5 of 8 lessen van maar drie uurtjes. Onze docenten zijn getraind en gecertificeerd om les te geven. Bij ons beland je dus niet in een salon tussen de klanten om les te krijgen. Kies voor persoonlijke aandacht, gegarandeerde kwaliteit en een serieuze carrière in de wereld van nagelstyling! Jolange Opleidingen is een vakkundig leerbedrijf en CKBRO-geregistreerd. You deserve it! En belangrijker nog: jou toekomstige klanten verdienen het ook.

Where nails become an object of art

Na het behalen van jouw nagelstylist acryl certificaat kun jij de mooiste, sterkste en langste nagels creëren! Je leert tijdens deze opleiding hoe je nagels zet met tipverlenging, gekleurde glastips en nog veel meer! Maar ook leer je over de verzorging van de handen zoals het knippen van de nagels, verzorgen van de nagelriemen en het polijsten van de nagels. Want een verzorgde hand is het halve werk! En als kers op de taart leer je nog werken met glitter acryl om de mooiste nail art designs te maken. Isn’t it fantastic?

We want more!

We horen je denken: we want more! En dat kan. Bij Jolange Opleidingen zorgen we dat jij straks een verpletterende indruk achterlaat bij jouw klanten. Laat hun nagels stralen! De natuurlijkste french manicures maken of de mooiste glitter acryl aanbrengen? No problem, we gaan ervoor. We geven ook alle aandacht aan het verzorgen van de nagels en handen. We think of everything! Zodat jij straks 100% het verschil gaat maken met jouw erkende acryl nagel certificaat van Jolange. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Eerlijke recensies bij een onafhankelijk bedrijf
Je leert meer dan alleen de basis
Professioneel certificaat
Leren op een erkend leerbedrijf
Niet geslaagd? Praktijk herexamen inbegrepen

Andere opleiders:

❌ Recensies in eigen beheer
❌ Je leert alleen de basis
❌ Geen erkend certificaat
❌ Les krijgen in een nagelstudio
❌ Geen persoonlijke begeleiding
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat