Bodycontouring

Bodycontouring | Certificaat

Say what?! Gegarandeerd de beste behandelresultaten met bodycontouring behalen? Dat kan alleen bij Jolange Opleidingen. Volg onze opleiding Bodycontouring en leer alles over bodyshaping apparatuur, vergelijkbaar met het LPG apparaat. Omdat wij nauw samenwerken met groothandel Derma Codes leer jij alle mogelijke behandelingen: van afslanken en figuurcorrectie tot anti-aging en huidverbetering. Dat klinkt toch als een droom voor jouw beauty- of afslanksalon?
Onze opleidingen zijn 95% praktijkgericht, want door te doen leer jij het beste! Je kunt het theoriemateriaal vooraf al bestuderen, zodat je bij ons kunt oefenen, oefenen en nog eens oefenen: learning by doing. Slaag je niet in 1 keer? No problem! Wij bieden je dan een GRATIS extra les om je toch dat laatste zetje te geven voor een succesvol einde!

Wat leer je?

Bodycontouring (endermologie) is een therapie die uitgevoerd wordt volgens de LPG/Velashape methode. Je voert de behandeling uit met een Vacuüm Slimming machine, ook wel een LPG of Multi Body Shaping apparaat genoemd. Je gaat aan de slag met afslankbehandelingen en huidverstrakking van de billen, buik, benen, armen en love handles. Ook het intakegesprek en de verschillende instellingen van het apparaat komen aan bod. Is that all? Zeker niet! Je leert ook behandelingen uit te voeren ter verbetering o.a. acne en grove poriën, bindweefselproblemen zoals cellulite en lipoedeem. Spier- en gewrichtspijn zijn binnenkort verleden tijd voor jouw klanten, dankzij de deep tissue massages die jij straks kunt geven!  Alles weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

You can do this

Binnen één dag het Bodycontouring certificaat behalen? Bij Jolange Opleidingen is het mogelijk! Omdat wij de theorie vooraf al beschikbaar maken, kun jij deze thuis al bestuderen en kunnen wij het praktijkgedeelte in één dag aanbieden. Dit scheelt jou enorm in tijd en kosten. En wist je dat je na het afronden van jouw opleiding op onbeperkte ondersteuning kunt rekenen? Jolange Opleidingen zorgt dat je op elk gewenst moment in contact kunt komen met één van onze docenten.

* Let op: voor deze opleiding dien je jouw eigen apparaat mee te nemen!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Niet geslaagd? Extra praktijkles
Professionele leslokalen

Geen inschrijfkosten
Les in kleine klassen
Na de opleiding gelijk in de praktijk aan de slag

Dit wil je niet…

❌ Niet geslaagd? Geen certificaat
❌ Les in een salon
❌ Onnodige inschrijfkosten
❌ Grote klassen, weinig persoonlijke aandacht
❌ Na de opleiding te weinig ervaring