Microneedling

Opleiding Microneedling | Met certificaat

Jolange Opleidingen gaat verder waar andere beautyscholen stoppen. Met deze ‘high-end’ anti-aging methode voor de verjonging van de huid en correctie van huidoneffenheden. Bij Jolange Opleidingen leer jij maar liefst 7 behandelmogelijkheden met de dermapen in één dag. Het is onmogelijk om ook medische microneedling behandelingen te leren tijdens deze les. Deze behandelingen moeten goed aangeleerd worden anders zijn de gevolgen niet te overzien. Daarom hebben we speciaal voor deze technieken de opleiding Masterclass Medische Microneedling ontwikkeld. That’s why! Tijdens deze intensieve opleiding leer jij de meest effectieve technieken van onze masters in Microneedling. Want vergis je niet! Bij het verkeerd toepassen van de Dermapen kun je huidbeschadigingen veroorzaken welke onomkeerbaar zijn.

Wat leer je?

Beter gezegd, wat leer je niet? Bij Microneedling, ook bekend als Collageen Inductie Therapie (C.I.T.) beweeg je met zeer fijne naaldjes over de huid, waardoor je minuscule gaatjes in de huid maakt. De behandeling stimuleert de diepere huidlagen, waardoor de aanmaak van lichaamseigen collageen en elastine wordt geactiveerd. Ook stabiliseert deze behandeling de productie van melanine. Jij leert tijdens de opleiding micronaaldtherapie alles over de werking van de dermapen en de verschillende naalddieptes. Jij gaat aan de slag met anti-aging en huidverbeteringsbehandelingen. Denk hierbij aan vochtarme huid, grove poriën, rimpels, pigmentatie, kleurverschillen en donkere kringen onder de ogen. Believe it or not, de behandelmogelijkheden zijn eindeloos! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

De Microneedling behandeling uitvoeren kan niet zonder een Dermapen. Door onze samenwerking met groothandel Derma Codes, kunnen wij garanderen dat de Dermapen en serums van de beste kwaliteit zijn. Groothandel Derma Codes staat dan ook garant voor deze Dermapen!

How we do it?

Na inschrijving kun je direct jouw digitale lesboek downloaden en je alvast voorbereiden op de theorie. Op deze manier kunnen we ons op de lesdag volledig focussen op de praktijk! Je oefent niet op elkaar, maar op 2 echte modellen, waardoor je alle uren uit jouw lesdag haalt. Tevens krijg je les in kleine groepjes, zodat jij alle aandacht krijgt die je verdiend. Zo kunnen wij je garanderen dat je les krijgt op het hoogste niveau. Jij kunt na deze opleiding een complete microneedling behandeling aanbieden aan jouw klanten en daarmee vergroot jij jouw omzet. Jolange Opleidingen heeft een belangrijk motto: Happy students = Happy us!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Digitaal lesboek inbegrepen t.w.v. €48,05
Niet op elkaar oefenen, meer praktijkuren (95% praktijkuren)
Aanschaf lespakket voordelig via Derma Codes
Niet geslaagd? Extra praktijkles
Geen inschrijfkosten
Les in kleine klassen

Dit wil je niet…

❌ Extra kosten voor theorieboeken
❌ Gemiddeld 50% minder praktijkuren door oefenen op elkaar
❌ Geen lespakket, waardoor je thuis niet kunt oefenen!
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat
❌ Onnodige inschrijfkosten
❌ Grote klassen, weinig persoonlijke aandacht