Nagelstylist Acryl & Gel

Opleiding Nagelstylist Acryl & Gel | Diploma

Jij wilt nagelstyliste worden. Ja, hèhè anders was je hier niet. Daar gaan we je bij helpen! Jolange maakt geen beloftes die we niet waar kunnen maken. Zoek je een eerlijke opleiding tot nagelstyliste, die ook nog eens betaalbaar is in Rotterdam? You found us! Bij Jolange Opleidingen volg jij geen online opleiding tot nagelstyliste. Dat is gewoon NOT DONE! Jij wilt een 95% praktijkopleiding, waarin je direct door jouw nagelstyling docent gestuurd en gecorrigeerd kan worden. Een docent kan direct ingrijpen als er iets misgaat en helpt je met het aanleren van de juiste nagelstyling technieken. Laten we eerlijk zijn: een praktijkopleiding moet je niet online volgen. Dit is ontzettend zonde: Don’t throw your money away! Een opleiding nagelstyliste met acryl en gel afronden in 5 lessen? Dat is écht niet haalbaar. Je hebt minimaal 10 lessen van 6 uur per les nodig. Je hebt ruimte nodig om te oefenen daarom zijn jouw lessen 1 x per week.

Wat leer je?

Ja, wat leer je niet? Tijdens de opleiding ga jij aan de slag met het plaatsen van de mooiste kunstnagels met gel en acryl en ga de nagels verlengen met tips en sjablonen. Ook leer jij de technieken voor het maken van naturel nagels en wat dacht je van het creëren van French Manicure nagels. Het nabehandelen en opvullen van de nagels met acryl, het plaatsen van een nieuwe set gel nagels met de juiste technieken en het vijlen en lakken van de nagels komen aan bod. And we’re not there yet! Jij gaat natuurlijk aan de slag met de manicuremotor, want time is money en het frezen met een elektrische nagelfrees gaat een stuk sneller. Daarnaast worden er diverse technieken besproken om kunstnagels te versieren met verschillende vormen van nail art en nail designs. Zie jij jezelf werken als nagelstylist en ben je ready om vele handen en nagels het wow-effect te geven? Schrijf je dan nu in voor deze complete nagelstyling opleiding! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Are you ready?

Op jouw medecursisten oefenen? Think twice. Dit kost jou lesuren! Jij werkt bij ons op echte modellen. Hierdoor krijg jij meer praktijkuren, waardoor je meer gaat leren! Het lesboek voor de opleiding nagelstyling kun je direct downloaden na de inschrijving. Hierdoor worden er geen saaie theorielessen gegeven. Deze bereid je gewoon zelf voor. Wij hanteren kleine klassen, zodat er meer aandacht is voor jou. Ben jij sneller dan je medecursisten? Geen probleem! Bij ons hoef je niet te wachten totdat jouw medecursisten klaar zijn. Jij gaat gewoon gelijk verder met de volgende nageltechniek. Niet geslaagd? Ook geen probleem. Een gratis herexamen zit bij de prijs inbegrepen. Jij weet direct waar je aan toe bent voor jouw toekomstige nagelstudio. That’s how we do it!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Kleine klassen, persoonlijke begeleiding
Digitale lesboeken inbegrepen t.w.v. €66,-

Je leert meer dan alleen de basis
Professioneel diploma
Leren op een erkend leerbedrijf
Geen inschrijfkosten
Niet geslaagd? Gratis herexamen
Persoonlijke begeleiding middels online support

Dit wil je niet…

❌ Grote klassen geen persoonlijke begeleiding
❌ Digitale lesboeken niet inbegrepen

❌ Je leert alleen de basis
❌ Geen erkend diploma
❌ Les krijgen in een nagelstudio
❌ Onnodige inschrijfkosten
❌ Niet geslaagd? Geen diploma
❌ Geen persoonlijke begeleiding