Opleiding Pedicure Examentraining

Opleiding Pedicure Examentraining

Be prepared! Heb jij een vakdiploma behaald voor Pedicure niveau 3 bij Jolange Opleidingen of bij een ander opleidingsinstituut? Of ben je nog bezig met een Pedicure opleiding en ga jij deze binnenkort afronden? Congratulations topper! Nog heel even en jij bent een professional binnen de voetverzorging en gaat een mooie carrière tegemoet. Ga jij binnenkort naar het TCI of Exuive om de landelijke erkende Bravo Praktijkexamens af te leggen voor Pedicure niv. 3, dan wil jij uiteraard goed voorbereid zijn. Of ben jij al enige tijd werkzaam in het Pedicure-vak en wil jij weten of jouw kennis, kunde en voetverzorgende technologieën nog steeds volledig up-to-date zijn volgens de nieuwste richtlijnen van Provoet? Nieuwe inzichten, een aangepaste werkwijze en diverse vernieuwde Pedicure kwaliteits-termen zijn een alledaagse realiteit. Ga voor 100% confidence en plan jouw opleiding Pedicure Examentraining in bij Jolange Opleidingen.

Wat leer je?

Moet jij nog examen doen bij het TCI of Excuive en gaat de Pedicure Examentraining ervoor zorgen dat jij slaagt? Dat is een belofte die wij jou niet kunnen maken. Jij moet namelijk voldoende theoretische kennis en praktijkervaring bezitten om de examens te kunnen behalen. Bezit jij deze kennis dan zorgt deze training ervoor dat al jouw vakkennis op de juiste wijze tot uiting komt tijdens de landelijke Pedicure praktijkexamens en alle eventuele tussentijdse veranderingen bij jou bekend zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Vanaf de ontvangst van de klant, het Pedicure behandelplan, het voetonderzoek en het interpreteren van de uitkomst hiervan tot aan de behandeling zelf, het afronden van de voetbehandeling met bijpassend advies en het op de juiste wijzen reinigen van de werkplek. Alles komt aan bod! En alles lopen wij nog een keer volledig door volgens de nieuwste richtlijnen die wij hebben doorgekregen van ProVoet en Stichting Bravo Branchediplomering Voetzorg. 

Boost your confidence!

Naast de informatie en training die je van ons krijgt om jouw vakkundigheid binnen de voetverzorging te optimaliseren krijg jij tijdens de opleiding Pedicure Examentraining ook alle ruimte om al jouw vragen te stellen. Want hoe fijn is het als jij nog even de tijd hebt om alles door te nemen?! Pathologische voetaandoeningen zonder moeite herkennen, blauwdrukken aflezen volgens de nieuwste richtlijnen, het moeiteloos opstellen van een behandelplan en de branchecode van Pedicures waarborgen. Dit is waar jij voor staat en wat jij kan! Wij gaan jou alleen helpen om de optimale versie van jezelf te zijn en vol zelfvertrouwen jouw werkzaamheden uit te voeren of de Pedicure praktijkexamen af te leggen. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder. We will see you soon!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Persoonlijke begeleiding
Koploper op innovatie en kwaliteit
Eerlijke recensies, aangesloten bij Feedback Company
Niet op elkaar oefenen, meer lesuren
Geen inschrijfgeld
Kleine groepen en les van gecertificeerde docenten

Dit wil je niet…

❌ Geen aandacht voor ontwikkeling
❌ Achterlopen op de nieuwste ontwikkelingen
❌ Recensies in eigen beheer
❌ Op elkaar oefenen, minder lesuren
❌ Onnodige inschrijfkosten
❌ Grote klassen, weinig persoonlijke aandacht